Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στο 13ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών ΟΤΕ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς, το διοργανωτή του 13ου Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, εκπροσώπησε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.

Στο Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και ενθουσίασε το κοινό με τα χρώματα, τους ήχους και τους χορούς από όλη την Ελλάδα, χόρεψαν χορευτικά σύνολα των πολιτιστικών κέντρων ΟΤΕ Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Κοζάνης και Χίου. 

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς εκπροσώπησε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς (συμμετείχαν το μεγάλο παιδικό Χορευτικό Τμήμα του και το Τμήμα Παραστάσεων), με χορούς από τη Θράκη.

Την τιμητική πλακέτα για τη συμμετοχή του, εκ μέρους του Δ.Σ. του ΛΕΚ έλαβε το μέλος Τάνια Ευθυμίου.

Το ΛΕΚ ευχαριστεί θερμά το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετικά τιμητική του πρόταση να συμμετάσχει ως εκπρόσωπός του, στην αξιόλογη αυτή διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.