Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτριος Γιαννουλάκος 
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στις 19 Φεβρουαρίου  2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00 διεξήχθη ο Αποκριάτικος Χορός του Σχολείου μας, στο χώρο του Σχολείου. Ως Πρόεδρος και εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δ.Σ. του Συλλόγου και όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες που συμμετείχαν και συνεισέφεραν τα μέγιστα για την υλοποίηση του. 

Τα περισσότερα έξοδα για την πραγματοποίηση του, όπως και τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς καλύφθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους από τους παρακάτω χορηγούς οι οποίοι είναι στο σύνολο τους επαγγελματίες της πόλης μας, τους ευχαριστούμε πολύ και τους στηρίζουμε και ειδικότερα:

1) Τον Κύριο Τσαρίδη Γεώργιο με το DAILY BISTRO Τρυποκάρυδος, τον Φαρμακοποιό Κύριο Παπαδόπουλο Απόστολο, τον Κύριο Μπουφίδη Σωτήριο με το τυπογραφείο ΛΟΓΟΤΥΠΟ για την τύπωση αφισών προσκλήσεων και λαχνών.

2) Τον Κύριο Γαμματικόπουλο Φαίδωνα με την Βιομηχανία Ζαχαροπλαστικής ΦΑΙΔΩΝ, την Υπεύθυνη των κεντρικών γραφείων του Σούπερ Μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ Κα Χειμωνίδου Νίκη, το εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής ΠΑΝΙΝΙ με έδρα την πόλη της Βέροιας, το καφέ BONJOUR CAFE, την κάβα ποτών Άτσαλας, το Σούπερ Μάρκετ Συμεωνίδης τον Κο Χριστοφορίδη Γεώργιο που διατηρεί επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ στο χωριό Τέρπυλος.

3) Tον Κύριο Παναγιωτίδη Φώτιο με την Μπουγάτσα "ΑΝΑΤΟΛΗ" για την προσφορά των καθισμάτων.

4) Όλες τις μαμάδες για την προσφορά των κερασμάτων για την δημιουργία του μπουφέ μας.

5) Το αρτοζαχαροπλαστείο Φωτιάδης που εδρεύει στο 8ο χλμ. Κιλκίς – Ευκαρπίας για την προσφορά σε σάντουιτς για την κάλυψη της γιορτής της Τσικνοπέμπτης.

6) Το ιερό ησυχαστήριο "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ" που εδρεύει στη σουρωτή Θεσσαλονίκης για τα πρωτοχρονιάτικα δώρα των παιδιών.

7) Τους 22 χορηγούς των δώρων της κλήρωσης που είναι επαγγελματίες της πόλης μας και τα πρόσφεραν με χαρά

Α/Α
ΔΩΡΟ
ΧΟΡΗΓΙΑ
ΝΙΚΗΤΗΡΙΟΣ      ΛΑΧΝΟΣ
1
TABLET
ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Κ ΣΙΑ Β.Υ.Σ.Ω. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
           568
2
TABLET
ΚΤΗΜΑ ΓΙΑΝΟΥΛΗ Α.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ
185
3
ΤΡΑΠΕΖΙ  2 ΑΤΟΜΩΝ
DAYLI BISTRO ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ
1001
4
ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΟΥΝΤΖΟΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
883
5
ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΟΥΝΤΖΟΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
102
6
ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ
660
7
ΤΣΑΝΤΑ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΨΑΛΤΟΥ
407
8
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΖΙΝ
ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ REBEKA BLUE
993
9
ΚΕΝΤΗΜΑ
ΣΜΙΑΡΗΣ
1156
10
ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΜΗΣ
738
11
ΠΕΤΣΕΤΕΣ
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΑΡΑΒΙΔΗΣ
893
12
ΦΑΝΕΛΑΚΙ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
996
13
ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΖΙΟΥΤΑ
934
14
ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΖΙΟΥΤΑ
434
15
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΝΙΚΟΣ
1153
16
ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΜΗΣ
512
17
ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΜΗΣ
402
18
ΠΑΖΛ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ  ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ
1051
19
ΠΑΖΛ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ  ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ
126
20
ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΕΛΕΝΑ
517
21
ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΕΛΕΝΑ
127
22
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΧΡΥΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
505
23
ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΜΗΣ
13
24
ΠΙΤΣΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
Mr GREEK ΠΕΔΙΝΟ
857
25
ΠΙΤΣΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
Mr GREEK ΠΕΔΙΝΟ
757
26
ΠΙΤΣΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
Mr GREEK ΠΕΔΙΝΟ
758
27
ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
659
28
ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
801
29
ΠΙΤΣΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
Mr GREEK ΠΕΔΙΝΟ
379
30
ΠΙΤΣΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
Mr GREEK ΠΕΔΙΝΟ
155
31
ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΜΗΣ
602
32
ΦΟΡΜΑ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ STEFI
459
33
ΛΑΔΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΟΤΕΟΓΛΟΥ
504
34
TUPPERWARE
Κα ΧΡΙΣΤΙΝΑ
533
35
TUPPERWARE
Κα ΧΡΙΣΤΙΝΑ
841
36
ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ  ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ
678

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου και φίλο Κύριο Κυριακίδη Χρήστο που με την συμβολή και την μεσολάβηση του συγκεντρώθηκαν αρκετές από τις χορηγίες, πουλήθηκαν αρκετοί λαχνοί και άφησε μεγάλη παρακαταθήκη σε εξοπλισμό και μέσα κατά την διάρκεια της θητείας του.

Συνεχίζει να είναι μαζί μας και να στηρίζει τον Σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις. Η προσπάθεια και η συμμετοχή από όλους ήταν πολύ μεγάλη και αδιάψευστος μάρτυρας είναι το γέλιο, η χαρά και ο ενθουσιασμός στα πρόσωπα των παιδιών μας. 

Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 1200 ευρώ στο ταμείο του Συλλόγου τα οποία θα διατεθούν για δράσεις στο σχολείο, όπως την αντικατάσταση των σωμάτων στο χώρο του γυμναστηρίου και την επισκευή και συντήρηση του δαπέδου κ.α. Θέλω να γνωρίζεται όλοι σας ότι ο μοναδικός στόχος και σκοπός του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σε συνεργασία πάντα με τους Δασκάλους έχει δύο κατευθύνσεις. 

Είναι η προσπάθεια για καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στην καθημερινότητα των παιδιών μας και η συμβολή μας στον εξοπλισμό του σχολείου με σύγχρονα μέσα, για να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στους μαθητές μας, να αναπτύξουν τις ικανότητες τους. 

Επιβάλλεται και είναι επιτακτική ανάγκη ειδικά στους καιρούς που ζούμε, να συντηρούμε και να δημιουργούμε οικογενειακό κλίμα μεταξύ παιδιών – Δασκάλων και Γονέων & Κηδεμόνων. Όλοι μας έχουμε υποχρεώσεις που τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, κλέβουμε χρόνο από αυτόν που δεν υπάρχει αλλά πιστεύω ότι έχουμε βαθιά υποχρέωση να διδάξουμε στα παιδιά μας τι σημαίνει συμμετοχή - υποστήριξη – προσφορά - αγωνίζομαι για το κοινό καλό και το σύνολο. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και εγώ προσωπικά είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση – συμμετοχή – ιδέα – βοήθεια - καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη κριτική να το συζητήσουμε.

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.