Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη δια περιπάτου για τον Άρη Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Άνετη νίκη πέτυχε ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με την ΕΛΠΙΔΑ Μικροκάμπου επικρατώντας με 0-4 σκορ. Προηγήθηκε με δυο τέρματα του Παναγιωτίδη Πασχάλη στο 5ο και 36ο λεπτό ενώ το 0-3 σημείωσε ο Τσαπαρίδης Αντώνιος πέντε λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα έφτασε πολλές φορές με αξιώσεις απέναντι από την αντίπαλη εστία ωστόσο κατάφερε μόνο σε μια εξ αυτών να πετύχει τέρμα με τον Παναναγιωτίδη Πασχάλη που διαμόρφωσε στο 75ο λεπτό το τελικό 0-4 σκορ με το τρίτο του προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση. 

Μετά και το τέλος της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς και συντελεστή 35-18 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 15:00 εντός έδρας με τον ΑΕΤΟ Κορωνούδας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.