Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ένα βήμα από την άνοδο ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Κιλκισιακός πήρε το ντέρμπι μέσα στη Γουμένισσα με 1-0 και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή. Στις 17 νίκες σε 18 ματς (και μια ισοπαλία) η ομάδα μας, που ανέβασε τη διαφορά στους 12 βαθμούς στη κορυφή, έχει πια δέκα σερί νίκες και κράτησε για 15ο στη σειρά ματς απαραβίαστη την εστία της, φτάνοντας το ρεκόρ στα 1434 λεπτά.

Παρότι έπαιζε κόντρα στη δεύτερη Γουμένισσα, ο Κιλκισιακός μπήκε στο παιχνίδι και άμεσα πήρε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, δείχνοντας πως τα πάντα θα κριθούν από τη δική του απόδοση.

Στο 13' ο Δρόσος μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας Δουλκερίδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 26' ο ΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Δρόσο.

Στο 39' και πάλι ο Δρόσος μπήκε μέσα στη περιοχή, έκανε το πλασέ όμως ξανά ο Δουλκερίδης απέκρουσε όμορφα στην αριστερή του γωνία.

Μετά το πρώτο τέταρτο της επανάληψης οι παίκτες του Μάκη Δανδίκα, έδειξαν την ανωτερότητά τους, καθώς είχαν περισσότερες δυνάμεις. Στο 65' ο Δρόσος έβγαλε τη σέντρα όμως η κεφαλιά του Πολύζου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 72' ο Σαβελίδης από θέση αριστερά έπιασε το σουτ, με τον πορτιέρο Δουλκερίδη να μπλοκάρει, ενώ στο 73' και στο 80' τα σουτ του Σάββα Χατζηαλανίδη πέρασαν πάνω από τα δοκάρια.

Τελικά το πολυπόθητο τέρμα ήρθε στο 84', με τον Λογγινίδη να βγάζει στη πλάτη της άμυνας των Μπελίτσα, αυτός να δίνει με τη μία στον Σαβελίδη που με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 88' ο Καμπεράι "έσπασε" για τον Μπελίτσα που από κοντά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Το Σάββατο ο Κιλκισιακός πηγαίνει στη Μεγάλη Βρύση με σκοπό να φτάσει σε ένα ακόμη "τρίποντο".

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ: Δουλκερίδης, Τσιαγιαννίδης, Μυλωνάς, Σ. Σαμαράς, Βογιατζής, Καλαϊτζίδης (88' Πολυζόπουλος), Δασκάλου, Καρατζιάς, Χατζησλανίδης, Καραελευθερίου, Αρδάλης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Νικολαΐδης, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ευθυμιάδης (59' Λογγινίδης), Μπελίτσας, Πολύζος (76' Καμπεράι), Σαβελίδης (88' Κουραλίδης), Βαχανελίδης, Δρόσος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.