Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Άθλος στην βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς στο άθλημα του TAE KWON DO

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 19/2/2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς στο άθλημα του TAE KWON DO για το έτος 2016 από την Ένωση Ταε Κβο Ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ).


Στην Εκδήλωση προσκλήθηκαν και δυο αθλητές από τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς για τις υψηλές διακρίσεις που κατάφεραν μέσα το προηγούμενο έτος. Οι αθλητές του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς ήταν οι Τσαρτσάλης Κων/νος για την διάκριση του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 3η θέση χάλκινο μετάλλιο άλλα και ο Σιδηρόπουλος Αναστάσιος για την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ για το έτος 2016 .

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του πρόεδρου της ΕΤΑΒΕ Μανώλη Χρήστο, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της ετήσια βασιλόπιτας καθώς και με ομιλίες από τοπικούς άρχοντες και βουλευτές της Θεσσαλονίκης που στηρίζουν το άθλημα του Ταε κβο ντο. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε όλους του παραβρισκόμενους για την παρουσία τους εκεί καθώς και όλους τους προπονητές για την προσφορά τους στο άθλημα και την Ένωση. Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών που έτυχαν πρώτα διακρίσεις στο εξωτερικό μετά των αθλητών που κατάφεραν πανελλήνιες διακρίσεις και τέλος αυτών που κατάφεραν να εισαχθούν στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ .

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο προπονητής του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ Κιλκίς Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που οι κόποι των παιδιών ανταμείβονται με αυτόν τον τρόπο καθώς και όλου του Σωματείου μας. Όλα αυτά τα αποτελέσματα είναι απορία συνεχούς προσπάθειας και δουλειάς όλων, αθλητών προπονητών άλλα και γονέων που με την οικονομική συνεισφορά τους βοηθούν τα παιδιά τους να ακολουθούσουν τα όνειρα τους.  Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο Μανώλη Χρήστο για την τιμή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.