Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (10 Μαρτίου 2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Ευθυμιάδη πηγαίνει ο Κιλκισιακός αύριο το απόγευμα στη Πλαγιά για να αντιμετωπίσει τη τέταρτη της βαθμολογίας Αναγέννηση.

Ο κ. Δανδίκας και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ δούλεψαν σκληρά όλη αυτή την εβδομάδα, αφού αποκλειστικός σκοπός είναι το διπλό σε συνδυασμό με όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Κιλκισιακός απέχει ελάχιστα από τον στόχο της απευθείας ανόδου στη Γ΄ Εθνική, μιας και είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος σε αυτά τα είκοσι παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, και αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο κάθε εβδομάδα την αγωνιστική του ανωτερότητα.

Φυσικά σε αυτό συμπράττουν και οι πιστοί οπαδοί του, που τους περιμένουμε και αύριο στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στους παίκτες μας να φτάσουν σε ακόμη ένα "τρίποντο".

Για τρίτο σερί "τρίποντο"
Με στόχο τη τρίτη της νίκη στη σειρά η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού υποδέχεται τη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο τον Αγιο Νέστορα Καρδίτσας.

Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τον ΑΟΚ να επιδιώκει να συνεχίσει νικηφόρα σε αυτόν τον δεύτερο γύρο της περιόδου.

Μικροπροβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον προπονητή Νίκο Κωτάκη, που όμως θα έχουν ξεπεραστεί μέχρι τη Κυριακή.

Τα κορίτσια του ΑΟΚ σας περιμένουν όλους στο γήπεδο για να φτάσουμε όλοι μαζί σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.