Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

"Ανοίγουν ξανά οι Αμερικανικές βάσεις στην Αργυρούπολη Κιλκίς μέσα στο 2018"

(Προσοχή το άρθρο είναι σατιρικό, δεν έχει καμία σχέση με αλήθεια και μόνο σκοπό έχει να σας κάνει να χαμογελάσετε, πράγμα που είναι βέβαια δύσκολο στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που περνάμε)
➤Ανοίγουν ξανά οι Αμερικανικές βάσεις στην Αργυρούπολη μέσα στο 2018!
Εγκαθίστανται 2.500 Αμερικάνοι με τις οικογένειές τους. 3.500 οι νέες θέσεις εργασίας
Πανηγυρίζουν οι αριστερές οργανώσεις!
Αποστολή της Γνώμης στην Ουάσινγκτον: Καραηλχάν Μαύρος
Είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα από Αμερικανούς αξιωματούχους (ίσως και από τα χείλη του ίδιου του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλτ Τραμπ) η επαναλειτουργία των πρώην Αμερικανικών Βάσεων στο Κιλκίς, αλλά όλων των άλλων βάσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Οι Γνώμη Κιλκίς με ισχυρές γνωριμίες στο Ελληνικό και Αμερικανικό Πεντάγωνο, κατάφερε και απέσπασε αυτή τη σημαντική και άκρως απόρρητη πληροφορία η οποία και θα αλλάξει τα επόμενα χρόνια την οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή του Κιλκίς !

Ακούγεται απίστευτο, αλλά όλα ξεκίνησαν από ένα αστείο. "Δράστης" ο Κιλκισιώτης πόντιος υψηλόβαθμος αξιωματικός Κωστίκας Καραβανίδης, ο οποίος υπηρετεί στο Κόσοβο. 

Την περίοδο των εορτών και μαζί με αξιωματικούς του ΝΑΤΟ, σε ψυχαγωγική εκδήλωση μάθαινε κότσαρι και τικ σε δυο αμερικάνες ξανθιές επιλοχίες από το Μιλγουόκι και το Κεντάκυ αντίστοιχα. Βασικά καμάκι έκανε ο κ. Κωστίκας, αλλά από κάπου έπρεπε να τις τουμπάρει...

Ταυτόχρονα τις εκθείαζε την υπέροχη ζωή που έχουμε στο Κιλκίς. Για τα ονειρεμένα πισία, τα απίστευτα σουβλάκια του Κάκαρη, για το χάμπουργκερ Obama που έχει το Μπίτεν Φάτεν προς τιμήν του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, για τα υπέροχα μπουγατζατζίδικα, τις καταπληκτικές καφετέριες, το περίφημο παζάρι κάθε Σάββατο και την έντονη νυχτερινή ζωή των ανοιχτόμυαλων καλοσυνάτων και τόσο καλόψυχων Κιλκισιωτών. 

Εκεί που έπαθαν όμως πλάκα οι Αμερικάνες ήταν που τις είπε ότι έχουμε στο κέντρο της πόλης μας στο πάρκο ειδικά αντιαρματικά οχυρά, που τα χρυσοπληρώσαμε όμως εμείς τα κορόϊδα οι Κιλκισιώτες για αναψυχή !!! 

Οι επιλοχίες ρώτησαν αν υπήρξε ποτέ Αμερικανική παρουσία στο Κιλκίς με τόσες αναφορές στη χώρα τους. Όταν έμαθαν ότι ότι κάποτε στο Κιλκίς υπήρχαν Αμερικανικές βάσεις στην Αργυρούπολη εζάντιναν. 

Αμέσως έκαναν ειδική αναφορά σε παλιό γκόμενο στρατηγό στην Ουάσινγκτον ώστε να επανεξετάσει τους λόγους της Αμερικανικής παρουσίας στο Κιλκίς, ώστε να πάρουν μετάθεση και να το "κάψουν" μαζί με τον ερωτιάρη Κωστίκα Καραβανίδη . 

Άλλες πληροφορίες λένε πως όλα είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που θέλει να υλοποιήσει ο ίδιος ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, οποίος θέλει να αναβιώσει το ψυχροπολεμικό κλίμα αλλά κυρίως να εδραιώσει την Αμερικανική παρουσία στον ιδιαίτερα ευαίσθητο και στρατηγικής σημασίας τόπο του Νομού Κιλκίς. 

Αναμένεται να εγκατασταθούν περίπου 2.500 Αμερικανοί με τις οικογένειές τους στην πλειοψηφία τους αφροαμερικανοί αλλά και λατινοαμερικάνοι. 

Κτηματομεσίτες αναφέρουν πως τα ενοίκια στο Κιλκίς θα εκτοξευθούν, ενώ θα οργιάσει και η κατασκευαστική δραστηριότητα. Ήδη εκατοντάδες Αλβανοί εργάτες αλλά και παλινοστούντες που έφυγαν λόγω της κρίσης, ετοιμάζουν βαλίτσες για να ξαναδουλέψουν στο Κιλκίς.

Έγκυρες πληροφορίες, αναφέρουν πως στις αριστερές οργανώσεις επικρατεί κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας αφού οι εχθροί, οι τρισκατάρατοι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι επιτέλους επέστρεψαν ! 

Διότι αν δεν έχουμε εχθρούς σε αυτόν τον κόσμο ποιος ο λόγος να ζούμε και να υπάρχουμε; Επιπλέον, λέγεται πως Κιλκισιώτες είδαν κάποιους παλιούς Πασοκτζήδες και τώρα Συριζαίους, να ψάχνουν στα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ για παλιά πανό της εποχής Ανδρέα που γράφουν «Έξω οι βάσεις του θανάτου»! 

Οι δεξιοί όπως πάντα τα γνωστά. Τίποτα δηλαδή...

Το στρατόπεδο θα είναι αντίγραφο αυτού του Κοσόβου, με έκταση 10.000 στρέμματα, ενώ από τις απαλλοτριώσεις θα πέσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ στους αγρότες του Κιλκίς. 

Αναμένεται να δημιουργηθούν 3.500 οι νέες θέσεις εργασίας, ενώ σύμφωνα με οδηγίες της Ύπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ, θα πρέπει το 92% των απασχολουμένων να απορροφηθεί υποχρεωτικά από το νέο ισλαμικό χωριού του Χωρυγίου. 

Το μεγαλεπήβολο αυτό όμως σχέδιο, υπάρχει περίπτωση να μην υλοποιηθεί από έναν και μόνο άνθρωπο. Τη Συμέλα Καραβανίδου και σύζυγο του συνταγματάρχη Κωστίκα Καραβανίδη. 

Η κ. Συμέλα μόλις έμαθε τα τσιλιμπουρδίσματα του συζύγου της, επισκέφτηκε αμέσως τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και του διαμήνυσε πως αν τολμήσουν και εμφανιστούν οι Αμερικάνες στο Κιλκίς, θα έχουμε ξεμαλλιάσματα τρίχα-τρίχα στο πάρκο με τα αντιαρματικά οχυρά...


















1 σχόλιο:

  1. Η αλήθεια είναι πως δε θα μπορούσε να γίνει εύκολα πιστευτό!
    "ανοιχτόμυαλων καλοσυνάτων και τόσο καλόψυχων Κιλκισιωτών!!!"
    Ας μην υπερβάλουμε τόσο! Από χρόνια τα έχουμε χάσει αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.