Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Γκολ και θέαμα: Κιλκισιακός-ΕΘνικός Αξιούπολης 8-0

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Γκολ και θέαμα το απόγευμα του Σαββάτου από τον Κιλκισιακό, ο οποίος συνέτριψε με 8-0 τον Εθνικό Αξιούπολης στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα έφτασε έτσι τους 65 βαθμούς (21 νίκες και δύο ισοπαλίες) και πηγαίνει το Σάββατο στη Κρηστώνη με σκοπό ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά εύκολο για τον Κιλκισιακό, οποίος από τα πρώτα λεπτά έκλεισε την Αξιούπολη στη περιοχή της.

Τα γκολ για τον ΑΟΚ πέτυχαν οι Παναγιώτης Ρωμανίδης (5', 21, 56'), ο Δημήτρης Ευθυμιάδης (31'), ο Στάθης Νικολαΐδης (34'), ο Στέλιος Κουραλίδης (39'), ο Ρίλντι Καμπεράι (51') και ο Δημήτρης Δρόσος (56').

Η ομάδα δημιούργησε αρκετές φάσεις, ενώ όπως ήταν φυσικό από κάποιο σημείο και έπειτα, κατέβασε στροφές, διαχειρίστηκε το σκορ, και πραγματοποίησε παιχνίδι κατοχής.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Μίλκας, Ευθυμιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης (46' Δρόσος), Κουραλίδης, Νικολαΐδης (46' Μπελίτσας), Σ. Παπαδόπουλος, Ρωμανίδης, Λογγινίδης, Ραφαελίδης (46' Καμπεράι).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τσούτης, Αναστασιάδης, Κούμε, Σαμανίδης, Λιακόπουλος, Τσουφλίδης, Δ. Καϊσίδης, Πολυχρονίου, Βούρτσης, Λ. Καϊσίδης, Μπαλτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.