Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Επιστρέφει δυναμικά για 9η χρονιά το Education Festival

Το EDUCATION FESTIVAL, η αγαπημένη εκπαιδευτική συνήθεια της νεολαίας που έγινε λατρεία, επιστρέφει φέτος, πιο δυναμικά από ποτέ!

Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει καταστεί θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα, παρέχοντας, κάθε χρόνο, περισσότερα από 140 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 8 χρόνια προσφοράς εκπαίδευσης -με περισσότερα από 1.600 δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια πάνω σε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων, καθώς και βραβεύσεις σημαινουσών προσωπικοτήτων- έχει συμπληρώσει το EDUCATION FESTIVAL, που πραγματοποιείται πλέον στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότεροι από 80.000 νέοι και νέες μεταλυκειακής εκπαίδευσης -μεταξύ των οποίων και όλοι οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ όπως και οι φοιτητές του MEDITERRANEAN COLLEGE- αγκάλιασαν τη μεγάλη αυτή πρωτοβουλία, συμμετέχοντας τα 8 τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη και αναδεικνύοντάς το σε θεσμό.

Μετά από έναν 8ετή «μαραθώνιο εκπαίδευσης», το EDUCATION FESTIVAL αποπνέει μοναδικό κύρος, πάντα με γνώμονα την προαγωγή του Πολιτισμού, της Παιδείας και του Αθλητισμού.

Εξασφάλισε από τώρα την πρόσβασή σου στα 140 δωρεάν σεμινάρια του 9ου EDUCATION FESTIVAL, αποκτώντας το VIP PASS εδώ και δημιούργησε ισχυρό βιογραφικό!

Γιατί η Εκπαίδευση είναι αγαθό και όχι προνόμιο για λίγους.

Και αυτό δεν είναι ΟΥΤΟΠΙΑ, αλλά μια ιδανική πραγματικότητα την οποία εξασφαλίζει το Education Festival τα τελευταία 9 χρόνια!

Μπες κι εσύ στον ουτοπικό, νέο κόσμο που δημιουργεί η εκπαίδευση, συμμετέχοντας σε ένα ή περισσότερα από τα 140 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης που διοργανώνουν φέτος, από τις 6 Μαρτίου έως και τις 23 Ιουνίου, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το MEDITERRANEAN COLLEGE.

Καλώς ήλθες στην… EDUTOPIA!

Για περισσότερες πληροφορίες:

· http://www.education-festival.edu.gr/

· IΕΚ ΑΛΦΑ: 210 5279500

· Mediterranean College: 210 8899600

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.