Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Κιλκίς: Ημερίδα με τίτλο: «Νηπιαγωγοί γενικής και ειδικής αγωγής μοιραζόμαστε εμπειρίες συνεκπαίδευσης"

Η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την Σχολική Σύμβουλο 7ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης και με την υποστήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και του Δήμου Κιλκίς (παραχώρηση της χρήσης του Συνεδριακού) διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο: «Νηπιαγωγοί γενικής και ειδικής αγωγής μοιραζόμαστε εμπειρίες συνεκπαίδευσης: εφαρμογές και προοπτική».

Στόχος της Ημερίδας είναι να επικοινωνηθούν καλές πρακτικές εφαρμογής συνεκπαίδευσης και συμπερίληψης νηπιαγωγείων καθώς και προγράμματα συνεκπαίδευσης νηπιαγωγείων τυπικής εκπαίδευσης με το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κιλκίς.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς και ώρες:08.20-14.00.

Την ίδια ημέρα, στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου θα λειτουργήσει Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: «Πέντε φίλοι, πέντε βοήθειες» με έργα μαθητών/τριων νηπιαγωγείων.

Την ημέρα πραγματοποίησης της Ημερίδας τα νηπιαγωγεία της 38ης Περιφέρειας, θα παραμείνουν κλειστά.


Δείτε το Πρόγραμμα της Ημερίδας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.