Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Μπήκαν οι βάσεις για την διοργάνωση αγώνων ρίψεων στο Κιλκίς με τους αγώνες "Χάρης Χατζηαδαμίδης"

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή 26/3 οι Αγώνες Ρίψεων "Χάρης Χατζηαδαμίδης" 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Κιλκίς. Την απόλυτη ικανοποίηση τους εξέφρασαν οι αθλητές και προπονητές όλων των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες και εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα της οργάνωσης.

Στην πρώτη χρονιά διεξαγωγής των αγώνων προς τιμήν του εκλιπόντος αθλητή υπήρξε μεγάλη προσέλευση με συμμετοχή 15 αθλητικών συλλόγων και περισσότερων από 90 αθλητές.

Στους αγώνες παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Σ. Αίας Κιλκίς, η οικογένεια του εκλιπόντος αθλητή, ο τεχνικός ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ, η αντιδήμαρχος κα. Γιαννακούλα Αικατερίνα και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών κ. Παπαδάκης Κωνσταντίνος.

Στο αγωνιστικό μέρος ξεχώρισαν οι Ζώτος και Λατιφλάρι που πέτυχαν ατομικά ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο ενώ σε ετοιμότητα παρουσιάστηκε ο έφηβος Οδυσσέας Μουζενίδης που πέτυχε μία τρομερή επίδοση στέλνοντας την αντρική σφαίρα στα 18,14μ. και ξεχώρισε στην σφαιροβολία εφήβων με 19,47μ. κερδίζοντας το χρυσό καθώς και της Τοπούζη Μαρία στη σφυροβολία κορασίδων με 58,28μ..

Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς μέτρησε 3 πρωτιές με τον Καπράγκο Νίκο, την Παπανικολάου Ζωή και την Τοπούζη Μαρία, 2η θέση πέτυχε η Φωτιάδου Βέρα στον δίσκο κορασίδων και 3η θέση ο Παυλίδης Δημήτρης στον δίσκο παμπαίδων βελτιώνοντας τα ατομικά τους ρεκόρ πλην της Παπανικολάου που προέρχεται από τραυματισμό, επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ρίπτες του συλλόγου.

Ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο καθαριότητας κα. Γιαννακούλα Αικατερίνη για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημά μας για την καθαριότητα του χώρου ρίψεων καθώς και τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ κ. Αβραμίδη Ηλία όπου σε συνεργασία με τον Δήμο βοήθησε στην διαμόρφωση του γηπέδου ρίψεων.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Σερασκέρη Νίκο και τους υπαλλήλους του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς για τις άψογες υπηρεσίες που παρείχαν την ημέρα των αγώνων.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αίας Κιλκίς θερμά τους χορηγούς: Euroathletic, Καταστήματα ο Ποδηλάτης, Σταμπουλής (ηλεκτρολογικός εξοπλισμός), Amiridis Fruits, Κρεοπωλεία Κουραλίδη, PhilipposSport.gr, ταβέρνα Βαρελόφρονες, ΕΛΛΗΝΙΚΗ πίτσα, Stoa Cafe Bar, ταβέρνα Πλάτανος, Λογιστικό γραφείο Χ. Ζαχαρίας και την Euroagro.

Επίσης τον κ. Κυριακίδη Θεόφιλο από το KilkisWebTv για την βιντεοκάλυψη των αγώνων, τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς για την υγειονομικής και τέλος τους αθλοθέτες: Παυλίδη Αλέξανδρο, Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπάνης, Μηναρετζή Κ. και Μπανάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.