Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Βεργίδης: "Όλα βαίνουν καλώς με τον δρόμο Κιλκίς - Μαυρονέρι"


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
"Σε πρόσφατη ανακοίνωσή μας είχαμε ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στην κατασκευή του οδικού τμήματος, κόμβος Μαυρονερίου – είσοδος Κιλκίς. Οι εργασίες δηλαδή επρόκειτο να μεταφερθούν στον κύριο άξονα, οπότε ήταν αναγκαία η λειτουργία παρακαμπτήριου οδικού τμήματος.

Η εξέλιξη αυτή ήταν φυσικό να προκαλέσει δυσκολίες στην κυκλοφορία. Γι’ αυτό, εξ άλλου ζητήσαμε εκ των προτέρων την κατανόηση των κινουμένων στο σχετικό τμήμα. Η λειτουργία του παρακαμπτηρίου τμήματος, εννοείται ότι προβλεπόταν στην αρχική μελέτη και δεν σχεδιάσθηκε εκ του προχείρου και βιαστικά, όπως κάποιοι διατείνονται. Δεν υπήρξε καμία σκοπιμότητα ούτε “δεύτερες σκέψεις”. H κατάσταση πιθανόν να επιβαρύνεται από το γεγονός της παλαιότητας της μελέτης, η οποία είναι δύσκολο να συγχρονισθεί με τα σημερινά δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση ζητούμε και πάλι την κατανόηση των συμπολιτών μας. Και είμαστε σίγουροι, ότι αυτή η κατανόηση και υπομονή θα ανταμειφτεί αποφασιστικά, όταν σε λίγους μήνες ολοκληρωθεί το σπουδαίο αυτό οδικό έργο, που θα διευκολύνει τη ζωή όλων μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.