Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Έτοιμες οι "Ελπίδες" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε με την προπόνηση η προετοιμασία και της Β' ομάδος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αλεξάνδρου Κιλκίς για το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΟΚ Πολυκάστρου, Β´ ομάδα της ΑΕ Πολυκάστρου. 

Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 3η θέση και πιθανή νίκη των Ελπίδων μπορεί να είναι αρκετή , σε συνδυασμό αποτελεσμάτων στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, για την άνοδο στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς. 

Οι ποδοσφαιριστές των Ελπίδων δείχνουν πανέτοιμοι για αυτή την αναμέτρηση και πιστεύουν ότι θα επαναλάβουν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου όπου είχαν επιβληθεί με 5-2 στο γήπεδο του Πολυκάστρου. 

Το αυριανό παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Ευκαρπία στις 15:30 και αναμένεται αρκετός φίλαθλος κόσμος να παρακολουθήσει την αναμέτρηση δυο νεαρών ομάδων που παίζουν θεαματικό ποδόσφαιρο με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ. Το προπονητικό team των Ελπίδων Κιλκίς δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση για αυτό το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.