Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο «ΤΟΙΧΟΣ» είναι έτοιμος και περιμένει να δεχτεί την αγάπη μας

Οι κρεμάστρες αλληλεγγύης απλώθηκαν και στην πόλη μας. Το κίνημα "Ο Τοίχος της Καλοσύνης" που ξεκίνησε από την πόλη της Λάρισας, συγκίνησε και εμάς. Έτσι ήμασταν πολύ θετικοί στην πρόταση των εθελοντών μας για την δημιουργία του δικού μας τοίχου.

Εθελοντές, εργαζόμενοι και ωφελούμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ν. Κιλκίς «Βηματίζω», σχημάτισαν μία χαρούμενη παρέα, οργανώθηκαν, προμηθεύτηκαν τα υλικά (ξύλα, χρώματα, πινέλα & γαντζάκια) και όλοι μαζί ζωγράφισαν έναν τοίχο στην πόλη μας.

Τοποθετήσαμε κρεμάστρες, όπου οι συνάνθρωποί μας μπορούν να αφήσουν ρούχα και τρόφιμα ή να πάρουν αυτό που έχουν ανάγκη. Να προσφέρουμε όλοι μαζί απέραντη καλοσύνη και αλληλεγγύη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και παράλληλα να δώσουμε το παράδειγμα στις νέες γενιές.

Το μήνυμα των εθελοντών: «ΒηματίΖΩ και ΣτηρίΖΩ»

Καλή μας αρχή λοιπόν!"

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε κοινοποιήστε ή προσκαλέστε φίλους σας, εφοδιαστείτε με όρεξη και δημιουργική διάθεση και ελάτε την Τετάρτη 05 Απριλίου 2017 στην οδό Θεσσαλονίκης 7

Δείτε το σημείο στον χάρτη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.