Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Κιλκίς: Επίσκεψη Πέτρου Δεμέστιχα και Πάρι Καπράβελου σε Ανδρέα Βεργίδη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς πραγματοποίησαν ο απερχόμενος Διοικητής της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος» κ. Πέτρος Δεμέστιχας και ο διάδοχός του στην ηγεσία της ταξίαρχος κ. Πάρις Καπράβελος. Ο κ.Δεμέστιχας προαχθείς στον βαθμό του υποστρατήγου αναλαμβάνει Επιτελάρχης στην 1η Στρατιά (Λάρισα). Στη συνάντηση ήταν παρών και ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Π.Θωμαϊδης.

Ο κ.Βεργίδης αφού ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα -στους δύο ανώτατους αξιωματικούς- εξήρε το έργο του Στρατού στην αντιμετώπιση του μείζονος ζητήματος του προσφυγικού-μεταναστευτικού, επισημαίνοντας ότι πολύ δύσκολα θα είχαν αντιμετωπισθεί τα τεράστια προβλήματα που προκλήθηκαν από τις μεγάλες και πολλές φορές ανεξέλεγκτες ροές προσφύγων-μεταναστών.

Ο απερχόμενος Διοικητής της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας από την πλευρά του επισήμανε την άριστη συνεργασία που είχε ο Στρατός τόσο με τους τοπικούς αιρετούς άρχοντες, όσο και με τους απλούς πολίτες στη διαχείριση σοβαρών ζητημάτων, με κύριο αυτό του προσφυγικού-μεταναστευτικού.

Αφού εκφράστηκε η αμοιβαία διάθεση για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε στους δύο αξιωματικούς βιβλία-λευκώματα για την τοπική ιστορία του Κιλκίς.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο κ.Βεργίδης παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας στο Πολύκαστρο. Εκεί, ο απερχόμενος Διοικητής κ.Σ. Κεβετζίδης προαχθείς σε υποστράτηγο αναλαμβάνει τη διοίκηση της 2ας Μεραρχίας (Έδεσσα), ενώ τη διοίκηση της Ταξιαρχίας ανέλαβε ο ταξίαρχος κ.Αθανάσιος Ναλμπάντης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.