Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ποδόσφαιρο: Καταπληκτική εμφάνιση του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς μέσα στην δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 2-4. Ο Αλεξανδρος αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών όπως Γιαξής, Κοπαλίδης, Τσιμπούκας, Σεφερίδης (Σχολική εκδρομή), παρόλα αυτά οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην θέση τους στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αυτού του δύσκολου αγώνα, αποδίδοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. 

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες, ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, ο Αλέξανδρος εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του κατά διαστήματα, αλλά και το ότι το μυαλό των γηπεδούχων ήταν στον προσεχή τελικό κυπέλλου, έχοντας τον Δ. Ιωαννίδη σε πολύ καλή μέρα πετυχαίνοντας το τρίτο χατ τρικ της σεζόν. 

Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Ορφανίδης ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ιωαννίδης έκανε το 0-2 . Ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με γκολ στα 62’ & 69’. Ο Αλέξανδρος όμως κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα με τον Ιωαννίδη στο 74’ με εκτέλεση πέναλτι & 78’ μετά από καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντουντούκη βγάζοντας τον τε τα τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Επόμενο παιχνίδι, αυτό με την ισόβαθμη ΑΕ Πολυκάστρου το Σάββατο 18/03/17 & 15:30 στο Εθνικό Στάδιο Κιλκίς.

Σύνθεση : Κωστελίδης, Βασιλειάδης, Μποσταντζίδης (80’ Μακάριος), Μπαρχουνταρασβίλι, Ψωμιάδης, Κετικίδης, Ορφανίδης (70’ Busdra), Παμπουκίδης, Ιωαννίδης, Ντουντούκης, Αλεξανδρίδης (83’ Τσακιρίδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.