Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

"Θερμά συγχαρητήρια Στράτο Ξηρουδάκη"

Υπογράφει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας Ξηρουδάκη Στράτο για την επανεκλογή του στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) η οποία εκπροσωπεί περίπου 300.000 συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους.

Η εκλογική αυτή επιτυχία η οποία δεν ήρθε τυχαία αλλά ήταν απόρροια μια συνεπούς και υπεύθυνης πορείας του στα συνδικαλιστικά δρώμενα των συνταξιούχων τίμα τον Σύλλογό μας και τον Νομό μας. Παίρνει ιδιαίτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι από τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ., μόνο ο Πρόεδρος μας και ένα άλλο μέλος εξελέγησαν.

Εμείς τα μέλη του Συλλόγου και του Δ.Σ. του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα του θητεία στο Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ.

Δήλωση Στράτου Ξηρουδάκη
"Γινόμενος μάρτυρας ευμενών και επαινετικών συζητήσεων (στο δρόμο - στο καφενείο - στις διάφορες εκδηλώσεις κ.λπ.), και ακούοντας θετικά σχόλια για τις δραστηριότητες του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ", νοιώθοντας απέραντη ικανοποίηση προσθέτω κι εγώ τα δικά μου συγχαρητήρια για το Δ.Σ. πρωτίστως, αλλά και για όλους που βοηθούν για να υπάρχει αυτή η θετική εικόνα στην κοινωνία του Κιλκίς.
Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.