Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Σε μια μοναδική Γιορτή του Αθλητισμού ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Σε μια μοναδική γιορτή του Αθλητισμού συμμετείχε για άλλη μια χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.

Πρόκειται για το Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων. Το τετράπτυχο σύνθημα ήταν ΣΕΒΑΣΜΟΣ , ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ , ΑΦΟΣΙΩΣΗ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και όλοι οι συμμετέχοντες φάνηκε να το ενστερνίζονται και να το απολαμβάνουν.

Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές και συμμετέχοντας ενεργά σε επιδείξεις ολυμπιακών αθλημάτων, όπως τοξοβολία και ξιφασκία, ενώ έπαιξαν και σκάκι.

Παράλληλα, γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν σεμινάρια και συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια που αφορούν θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών, από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς για άλλη μια χρονιά παρουσίασε την δυναμικότερη παρουσία με πάνω από 140 παιδιά και ισάριθμους περίπου γονείς και συνοδούς.

Θερμά Συγχαρητήρια
Η Ακαδημία συγχαίρει θερμά όλη την προπονητική της ομάδα τους κκ. Μιχάλη Αναστασιάδη, Κωνσταντίνο Ντουντούκη, Βασίλη Ορμανίδη, Βασίλη Παμπορίδη και Κώστα Τσακιρίδη για την πολύ καλή προετοιμασία και καθοδήγηση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς, φίλους – συνοδούς των παιδιών εντός του γηπέδου κκ Χρήστο Κετικίδη, Κηροποιό Δημήτρη, Μαυρογενίδη Παναγιώτη, Παυλίδη Γιώργο, Σαββίδη Νίκο και Ψωμιάδη Κωνσταντίνο καθώς και τις κυρίες Χριστίνα Βαρκάκη και Χριστίνα Ντουντούκη. 

Πολλά ευχαριστώ στους γονείς Χρήστο Κετσετζή και Σταύρο Ρωμανίδη που συνέβαλαν στη φωτογραφική κάλυψη όλων των δράσεων και φυσικά σε όλους τους γονείς που για άλλη μια φορά στήριξαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών της Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.