Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Μουσική εμπνευσμένη από ηθοποιούς…

Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών την ερχόμενη Κυριακή  με «Μουσικές Μικρογραφίες Αφιερωμένες σε δέκα Έλληνες Ηθοποιούς»
Όταν ο κινηματογράφος συντροφεύει τη μουσική παρακολουθούμε στιγμές έντονης συγκίνησης και σκηνές που μένουν αναλλοίωτες στο πέρας του χρόνου. Μουσική και κινηματογράφος μπορούν να συνυπάρχουν το ίδιο απολαυστικά και σε άλλες μορφές, όπως στη συναυλία που διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η ΚΕΥΝΣ, με την Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 8μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου (Νεάπολη, Ελ. Βενιζέλου 72) με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Μπουλούση θα ερμηνευθούν οι «Μουσικές Μικρογραφίες Αφιερωμένες σε 10 Έλληνες Ηθοποιούς», που αποτελούν συνθέσεις του μουσικού μας Χρήστου Μπούσιου, και παρουσιάζονται σε Α΄ εκτέλεση. 

Αυτές είναι εμπνευσμένες και αφιερωμένες σε δέκα μεγάλους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, και πιο συγκεκριμένα στους: Παντελή Ζερβό, Μάνο Κατράκη, Ζώρα Τσάπελη, Νίτσα Τσαγανέα, Άννα Συνοδινού, Ελένη Ζαφειρίου, Κατερίνα Γώγου, Νότη Περγιάλη, Νάσο Κεδράκα και Έλλη Λαμπέτη. Επί σκηνής στο Δημοτικό Ωδείο Νεάπολης-Συκεών θα βρεθεί κι ο αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος για να προλογίζει τις συνθέσεις.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Κώστας Καμπάνταης, Δήμητρα Κατιώνη, Κέλλυ Αναστασιάδου, Αντώνης Γραμμενόπουλος, Γιάννης Βαγιωνάς (ΒΙΟΛΙ), Σεβαστή Τσακίρογλου, Ορέστης Πρεφτίτσης (ΒΙΟΛΑ), Χρήστος Κυπαρίσης, Χρυσηίδα Χρυσάφη (ΤΣΕΛΛΟ), Βασιλική Παπαγεωργίου (ΜΠΑΣΟ), Παναγιώτης Παναγιώτου, Δημήτρης Γκάργκαλης (ΦΛΑΟΥΤΟ), Βασίλης Τάνης (ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ), Γιώργος Λυγερίδης, Λευτέρης Ιορδανίδης, Λία Χριστοπούλου (ΣΑΞΟΦΩΝΟ), Χρήστος Εμεξεζίδης (ΤΡΟΜΠΕΤΑ), Χρήστος Παπαγγέλου (ΤΡΟΜΠΟΝΙ), Βασίλης Θεμελής (ΤΟΥΜΠΑ), Ηλίας Νταής (ΚΡΟΥΣΤΑ), Άλκης Κυρτσόγλου (ΚΙΘΑΡΑ), Έλσα Σταθάκη (ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ), Μορφία Βασιλειάδου (KEYBOARD), Χρήστος Μπούσιος (ΠΙΑΝΟ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.