Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Επιτυχίες του Kinesis Fight Club στην Πολωνία

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Με Τρίτη θέση στην κατηγορία ανδρών -70 επιστρέφει ο Σαράντης Νίκογλου που δυστυχώς δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την πρώτη θέση λόγω τραυματισμού και δεύτερη θέση για τον Στάυρο Σοαντζόγλου που μετά από τρεις σκληρούς αγώνες έχασε στα σημεία την πρωτιά.


Δυστυχώς ο αθλητής μας Δημήτρης Μπακόλας δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω μιας ίωσης για την παγκόσμια ζώνη στο Kyodokyokushin, ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου στην Βαρσοβία.

Την αποστολή συνόδευε ο εκπρόσωπος της IBU Kyodokyokushin στην Ελλάδα και προπονητής του Kinesis Fight Club Αντώνης Γιαννακίδης.

Ευχαριστούμε της εταιρίες Bionike, Anthrax MMA, Domino Shop και την Αυγοδιατροφική για την στήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.