Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

RPM:Τι είναι αυτό που κάνει το μάθημα μοναδικό

Δελτίο τύπου
Kinesis-Gym Kilkis
RPM by Les Mills είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα εσωτερικής ποδηλασίας όπου μπορείς να ελέγξεις την ένταση, να κάψεις πολλές θερμίδες αλλά και να διασκεδάσεις. Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μουσική που σε συνεπαίρνει ο εκπαιδευτής σε οδηγεί σε ένα μαγικό ταξίδι όπου θα συναντήσεις λόφους, θα κάνεις ενδιάμεσα κάποια sprint και θα ακολουθήσεις μια επίπεδη διαδρομή.

Σε μια προπόνηση RPM θα κατορθώσεις να ενισχύσεις την φυσική σου κατάσταση και να θέσεις υψηλούς στόχους τους οποίους θα πραγματοποιήσεις την επόμενη φορά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δημιουργήσεις την αίσθηση της προσωπικής επιτυχίας.

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να το επιλέξεις και να το εντάξεις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής σου. Είναι άσκηση που σε απελευθερώνει από κάθε ένταση και σε οδηγεί με ασφάλεια σε υψηλή καύση θερμίδων, θεαματική βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος και σε εκπληκτικά αποτελέσματα όσον αφορά την τόνωση του μυϊκού συστήματος και τη σιλουέτα.

Έρευνες έχουν δείξει ότι σε ένα μάθημα RPM διάρκειας 45 λεπτών, ένας ασκούμενος μπορεί να χάσει από 700 έως 900 θερμίδες. Όπως επίσης ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες ποδηλάτες.

Το γυμναστήριο μας Kinesis–Gym αναγνωρίζοντας τα τεράστια οφέλη του μαθήματος έχει δημιουργήσει μια αίθουσα αποκλειστικά για την εσωτερική ποδηλασία. Πρόκειται για μια αίθουσα πλήρως εξοπλισμένη με στατικά ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένα για το μάθημα αυτό.

Η συνεργασία μας με την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία προηχογραφημένων προγραμμάτων Les Mills έχει δώσει την καλύτερη εκπαίδευση στους instructors για να γίνεται το μάθημα με ασφάλεια για τα καλύτερα αποτελέσματα. Πλέον έχει δημιουργηθεί μισάωρο τμήμα κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:30 – 21:00,απευθύνεται σε αρχάριους που διστάζουν να δοκιμάσουν το πρόγραμμα της μιας ώρας.Tα υπόλοιπα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00-20:00 και Τετάρτη 21:15-22:15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.