Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ποδόσφαιρο: Κρηστώνη-Κιλκισιακός 0-2

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τα εκτός έδρας παιχνίδια του για το φετινό πρωτάθλημα ο Κιλκισιακός μιας και επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Απριλίου 2017, με 2-0 της Κρηστώνης.
Το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα έφτασε τους 68 βαθμούς σε 24 ματς, έχοντας σε 13 αγώνες εκτός έδρας 12 νίκες και μια ισοπαλία.

Κάτι το γεγονός πως δεν υπήρχε κίνητρο, κάτι η κούραση από το φιλικό της Τετάρτης, αλλά και η καλή απόδοση των γηπεδούχων, δυσκόλεψαν τον Κιλκισιακό, που όμως κατάφερε να πάρει ακόμη τρεις βαθμούς.

Στο 8' ο Μπελίτσας πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 18' το σουτ του Τοπχαρά μπλόκαρε σταθερά στη δεξιά του γωνία ο Αβραμίδης.

Στο 31' Σαπανίδης και Καμπεράι έπαιξαν το ένα-δύο, ο τελευταίος μπήκε στη περιοχή όμως πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 61' ο Δρόσος έβγαλε τη σέντρα και ο Παυλίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 66' το σουτ του Τοπχαρά πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Καμπεράι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη, ο οποίος πρώτα σταμάτησε το πλασέ του και στη συνέχεια μπλόκαρε τη κεφαλιά του.

Στο 88' ο Σαβελίδης και στο 90' ο Δρόσος δε σημάδεψαν σωστά, με τον Αβραμίδη ενδιάμεσα να μπλοκάρει το σουτ του Ιωαννίδη. Τελικά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαχανελίδης έβγαλε μόνο του τον Σαβελίδη που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το Σάββατο ο Κιλκισιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο Παλαιού Αγιονερίου με στόχο ακόμη μια νίκη.

ΚΡΗΣΤΩΝΗ: Κυριακίδης, Παυλίδης, Α. Κουτσάγιας, Κρεμέζης, Τσοποζίδης, Ρουστέμ, Μ. Κουτσάγιας, Κελεμένης (70' Κωνσταντινίδης), Αλμασίδης (87' Κ. Πότκας), Ιωαννίδης, Τοπχαράς (82' Παπαχρήστος).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Μίλκας, Ευθυμιάδης (57' Ραφαελίδης), Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Κουραλίδης, Μπελίτσας (46' Σαβελίδης), Σαπανίδης (57' Λογγινίδης), Καμπεράι, Βαχανελίδης, Δρόσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.