Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Απλούστευση διαδικασιών αδειοδότησης για 103 δραστηριότητες

Από το 2014 το Υπουργείο Ανάπτυξης αναμορφώνει συνεχώς τη νομοθεσία αδειοδότησης μεταποιητικών δραστηριοτήτων (κατάργηση αδειών λειτουργίας για 103 δραστηριότητες κ.λ.π. ) στην κατεύθυνση περιορισμού της γραφειοκρατίας, χωρίς όμως έκπτωση στην ασφάλεια και τη νόμιμη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό με την έκδοση της υπ’αριθμ. 32790/392/Φ.15/28-3-2017 (ΦΕΚ1061Β) Απόφασης, απλουστεύει περισσότερο και προτυποποιεί τις διοικητικές διαδικασίες για την άσκηση μεταποιητικών και συναφών δραστηριοτήτων τροφίμων και ποτών, τομέα της εθνικής οικονομίας που συνεισφέρει κατά 30% και πλέον στο Α.Ε.Π.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάθε πολίτης ή επιχειρηματίας να απευθύνεται στο Τμήμα Χορήγησης Αδειών Βιομηχανίας της Δ/νσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Π.Ε. Κιλκίς (τηλ. 2341353452, email : ko.metallidis@kilkis.gr) όπου θα ενημερωθεί με προθυμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.