Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού - 6/4/2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τελευταία προπόνηση σήμερα στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου για τον Κιλκισιακό, ενόψει της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με το Παλιό Αγιονέρι στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο κ. Δανδίκας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, και ζητά αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, ούτως ώστε να έρθει η 23η νίκη την εφετινή σεζόν.

Ραντεβού στο Δημοτικό Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου στις 5!

Το Σάββατο στη Νέα Ιωνία με τους Μπέμπηδες

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μεταβαίνει με τέσσερα τμήματα το Σάββατο 8 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη για φιλικούς αγώνες με τους Μπέμπηδες Νέας Ιωνίας.

Στις 10.30 το πρωί αγωνίζονται Προτζούνιορ, Τζούνιορ και Προπαίδες, ενώ μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσει ο αγώνας των Παίδων.

Τη Μεγάλη Τετάρτη στα Κουφάλια

Για δεύτερη στη σειρά χρονιά η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού θα λάβει μέρος στο Τουρνουά "Δημοσθένης Μπουρνούζης" του Π.Α.Ο. Κουφαλίων.
Η ομάδα Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου θα αγωνιστεί σε αυτή την εκδήλωση τη Μεγάλη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.