Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Δυναμική παρουσία του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Τουρνουά της ΑΕ Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Δυναμικό παρόν έδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΑΕ Πολυκάστρου την Κυριακή 2 Απριλίου. Συνολικά συμμετείχαν έξι (6) τμήματα στις κατηγορίες Προπαίδων, Τζούνιορ (2 τμήματα), Προτζούνιορ (2 τμήματα) και Μπαμπίνι. 
Το τμήμα Προπαίδων ''Άγιαξ'' του κ. Κώστα Ντουντούκη συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις και παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο κατάφερε να πετύχει το απόλυτο σημειώνοντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να δεχτεί τέρμα. Συνολικά τα αποτελέσματα των Προπαίδων :

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-0

ΑΕΠ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 0-3

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΧΑΝΘ 4-0

Στην κατηγορία των τζούνιορ ο απολογισμός ήταν επίσης παραπάνω από θετικός καθώς σε όλα τα παιχνίδια οι μικροί αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς αγωνίστηκαν με πολύ καλές αγωνιστικές αρχές και έδειξαν το ταλέντο αλλά και την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. 

Στην κατηγορία των τζούνιορ (γεννηθ. 2006 & 2007) η Ακαδημία συμμετείχε με μικρούς τζούνιορ, γεννηθέντες δηλαδή το 2007, με την προσθήκη μόλις δύο (2) παιδιών του 2006. Παρόλα αυτά πέτυχαν 4 νίκες , 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα στο σύνολο των έξι αγώνων τους με την ΑΕΠ (2 τμήματα), τον ΠΑΟ Κουφαλίων (2 τμήματα), την Ακαδημία της ΧΑΝΘ και αυτήν του Εθνικού Αξιούπολης. Ο προπονητής τους κ. Μιχάλης Αναστασιάδης συνεχάρη τους μικρούς του ποδοσφαιριστές για την απόδοση και την συνολική τους εμφάνιση.

Στην κατηγορία Προτζούνιορ, τα τμήματα ''Μάντσεστερ'' και ''Ατλέτικο'' των κκ. Κ. Ντουντούκη και Κ. Τσακιρίδη αντίστοιχα, ...χόρτασαν πραγματικά ποδόσφαιρο με τα επτά (7) παιχνίδια που έδωσαν συνολικά.

Οι Μπαμπίνι, βέβαια ήταν αυτοί που για άλλη μια φορά κέρδισαν το χειροκρότημα όλων. Οι μικροί ...μπόμπιρες για άλλη μια φορά έδειξαν το ταλέντο τους στα τέσσερα (4) συνολικά παιχνίδια που έπαιξαν..

Περαστικά στον μικρό μας αθλητή Ραφαήλ
Ο ..άτυχος του τουρνουά υπήρξε ο μικρός Ραφαήλ της ομάδας προτζούνιορ ''Ατλέτικο'', καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του τραυματίστηκε στην κλείδα. Η διάγνωση έδειξε κάταγμα κλείδας και ο μικρός Ραφαήλ θα απέχει από το αγαπημένο του άθλημα για τουλάχιστον 3 με 4 εβδομάδες. 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον ορθοπεδικό γιατρό κ. Μαρκόπουλο Νίκο για το αμέριστο ενδιαφέρον του και τη βοήθειά του.

Ευχόμαστε όλοι στον ταλαντούχο μας Τερματοφύλακα Ραφαήλ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.