Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Κιλκίς: Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ποδηλασίας

H Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ( Ε.Ο.Π.) κατόπιν εγκρίσεως της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (ΚΟΕΣΑΔ), διοργανώνει στο νομό Κιλκίς τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ μαθητών/τριών Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) στο αγώνισμα δρόμου (αντοχή και χρονόμετρο).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26-04-2017 στην περιοχή Νέου Αγιονερίου Κιλκίς. Συγκεκριμένα:

Α) Το αγώνισμα Ατομική χρονομέτρηση θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. από το Νέο Αγιονέρι. Οι μαθητές - αθλητές θα διανύσουν απόσταση 15χλμ και οι μαθήτριες –αθλήτριες 10χλμ στην ίδια διαδρομή, η οποία είναι : Νέο Αγιονέρι – Επαρχιακή οδός Μαυρονερίου – Μικρόκαμπος – Επιστροφή στο Νέο Αγινέρι.

Β) Το αγώνισμα αντοχής θα ξεκινήσει στις 13:00 π.μ. από το Νέο Αγιονέρι. Οι μαθητές - αθλητές θα διανύσουν απόσταση 105χλμ (3 στροφές) και οι μαθήτριες –αθλήτριες 70χλμ (2 στροφές) σε μια κυκλική διαδρομή 35 χλμ. η οποία είναι: Νέο Αγιονέρι – Επαρχιακή οδός Μαυρονερίου – Μικρόκαμπος – Πικρολίμνη – Ξυλοκερατιά – Νέα Φιλαδέλφεια – Ξηροχώρι – Βαλέϊκα - Νέο Αγιονέρι.

Η διεξαγωγή των παραπάνω Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων στο νομό μας αποτελεί αθλητική διοργάνωση που προωθεί το άθλημα της Ποδηλασίας στον τόπο μας και παράλληλα προβάλλει τον Νομό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.