Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Το Κιλκίς είναι πολύ τυχερό που τον έχει!

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Τζόνυ! Το όνομα που συνδέθηκε όσο κανένα άλλο στην εκμάθηση του εξαιρετικού αθλήματος του τένις, στο ακριτικό Κιλκίς.  Με αξιοζήλευτη και άριστη κατάρτιση και εμπειρία, ο Τζόνυ επί σειρά ετών προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στο Σύλλογο Αντισφαίρισης Κιλκίς.
Είναι ο άνθρωπος που μεγάλωσε γενιές και γενιές Κιλκισιωτών… τενιστών.

Ήταν αυτός που τη δεκαετία του ’90 έθεσε τις πρώτες βάσεις και έμαθε τένις σε πολλούς συμπολίτες μας, προσφέροντας αξέχαστες προπονήσεις στο μοναδικό τότε γήπεδο τένις που υπήρχε στην πόλη, στο Λόφο του Κιλκίς.

Δεν είναι απλώς γνώστης, αλλά παντογνώστης σε ό,τι αφορά στο άθλημα του τένις!

Και το Κιλκίς είναι πραγματικά πολύ τυχερό που τον έχει!

Και για να είμαστε δίκαιοι, τυχερό όχι μόνο για τον δάσκαλο Τζόνυ, αλλά και για τον ίδιο το Σύλλογο Αντισφαίρισης, που λειτουργεί δυναμικά και συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον, στις εγκαταστάσεις του προς τον Προφήτη Ηλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.