Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Χρυσή Αυγή: "Όχι στην ισλαμοποίηση του Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής νομού Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά το Κιλκίς ως νομός γίνεται το πείραμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αυτή η κατοχική κυβέρνηση των Γερμανικών τραπεζικών και επιχειρηματικών συμφερόντων θα δοκιμάσει στους κατοίκους του Κιλκίς τα όρια ανοχής και υπομονής που μπορεί να δείξει ένας Έλληνας μετά από 7 χρόνια Μνημονίων. 
Γέμισε η πόλη μας με λαθρομετανάστες, με παράσιτα των ΜΚΟ και αστυνομικά οχήματα ξένων κατοχικών δυνάμεων, με σκοπό να μη διαφύγει κανένας λαθρομετανάστης προς την υπόλοιπη Ευρώπη και ειδικότερα στην Γερμανία και να παραμείνουν ΟΛΟΙ εγκλωβισμένοι στο Κιλκίς, μόνιμα.

Κάτοικοι του Κιλκίς ανοίξτε τα μάτια σας, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και βοηθοί όλων των υπολοίπων κομμάτων θησαυρίζουν με πρόσχημα τον Επαγγελματικό Ανθρωπισμό!

Θα ρίξουν φθηνούς εργάτες στα εργοστάσια που με το ζόρι βρίσκεις δουλειά κάτοικε του Κιλκίς.

Δεν θα μπορείς να βρεις διαμέρισμα να νοικιάσεις κάτοικε του Κιλκίς!

Ετοιμάσου να γεμίσουν και τα σχολεία με παιδιά Λαθρομεταναστών που δεν έχουν ενταχθεί στο σύστημα υγείας κάτοικε του Κιλκίς!

Κυκλοφορούν οι γνωστοί αδρά αμειβόμενοι επαγγελματίες Ανθρωπιστές μέσα στην πόλη και το παίζουν οι κριτές των πάντων με έτοιμες ταμπέλες του "Ρατσισμού" οι πραγματικοί ρατσιστές κατά των Ελλήνων, του "Μίσους" οι μισάνθρωποι ανθέλληνες και του "Φασισμού"έτοιμοι να τις κολλήσουν Φασιστικά σε όποιον υποστηρίζει τα αυτονόητα. 

Τα αυτονόητα για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας δεν θα παρακαλέσουμε κανέναν να μας τα χαρίσει. 

Τα απαιτούμε και θα τα κερδίσουμε. 

Όχι με προσεκτικές επιστολές που ζητάμε να "πάθουν" το ίδιο κακό οι Νομοί και οι Δήμοι που δεν δέχονται τις διαταγές των ΜΚΟ. 

Συγχαρητήρια και Εύγε αξίζουν στους Δήμους και Νομούς που δεν δέχτηκαν Λαθρομετανάστες!

Φτάνουν πλέον τα παιχνίδια στην πλάτη των κατοίκων του Νομού μας.

Καλούμε τις αρμόδιες τοπικές αρχές να στηρίξουν τα συμφέροντα της Πατρίδας μας και των παιδιών του Έθνους μας.

Δεν μετρώνται τα πάντα με χρήματα.

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδας!

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ του Κιλκίς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.