Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Πρόσφυγες: "Αφήστε μας να φύγουμε από το Κιλκίς. Τέτοιο χάλι στην είσοδο της πόλης, ούτε στα μέρη μας δεν είχαμε!"

Του Πάνου Μαύρου
Η πολυπληθής πλέον κοινότητα των προσφύγων που διαβιούν στο Κιλκίς, κάνει δραματική έκκληση ώστε να φύγουν επιτέλους μαζικά από την πόλη μας ! Ανάστατοι οι βολεμένοι των ξένων ΜΚΟ, φοβούνται αλυσιδωτές αντιδράσεις διότι τότε αντίο κονδύλια και καλοπέραση με χρήματα που δικαιούται πραγματικά ο πολύπαθος Ελληνικός και Κιλκισιώτικος λαός και όχι οι λιγουροχορτάτοι Ευρωπαίοι της αρπαχτής, της λαμογιάς και της δήθεν αλληλεγγύης στους πονεμένους.

Όπως δήλωσε στη Gnomi CNN Kilkis με απόλυτη πίκρα και αγανάκτηση, ο πρόεδρος προσφύγων Γιουσούφ Καϊναρτζή αγνώστου εθνικότητας,: 
"Υποτίθεται πως ήρθαμε να επικοίσουμε τα Ευρωπαϊκά και Χριστιανικά εδάφη με το πρόσχημα του πολέμου στη Συρία. 

Κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε πως δεν έχει πόλεμο στο Πακιστάν, Μαρόκο, την Αίγυπτο και τις άλλες ασιατοαφρικανικές χώρες. Και άρα τι γυρεύουμε όλοι αυτοί εδώ πέρα; Δεν έχουν άδικο, ας πρόσεχαν οι Έλληνες σε ποιους ανοίγουν την πόρτα και τους βάζουν στο σπίτι τους... 

Τέλος πάντων, άλλο είναι το πρόβλημά μας. Εμείς όπως είπα, ήρθαμε για να επικοίσουμε και να καλοπεράσουμε. Επιδόματα, τζάμπα σπίτια, τζάμπα φαί, τζάμπα εκπαίδευση, τζάμπα περίθαλψη, τζάμπα όλα. 

Εσείς Ελληνάρες μην έχετε παράπονο και γκρινιάζετε συνέχεια. Καλοπεράσατε με Πασόκους και καπιτάλες δεξιούς τόσα χρόνια. Σας τσούζει και σας πονάει, που την τρώτε ξανά από την "αριστερή πλευρά", αλλά έτσι είναι η ζωή... Τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού... 

Αλλά βρε παιδιά εσείς εδώ στο Κιλκίς είστε χειρότεροι κι από εμάς. Τέτοιο χάλι, τέτοιο μπάχαλο, τέτοια ανοργανωσιά, τέτοια ξευτίλα, ούτε στο Χαλέπι μετά τους βομβαρδισμούς δεν είδαμε. Απορούμε πως αφήσαμε τα μέρη μας κι ήρθαμε σε εσάς τους ξευτίλες, εσάς τους τελειωμένους. Απορώ ειλικρινά πως σας έβαλαν στην Ευρώπη. Είναι απορίας άξιο πως δεν σας πέταξαν με τις κλωτσιές τόσα χρόνια.

Ένα μόνο θα πω και φτάνει βρε loosers. Έναν παλιοδρόμο 2-3 χιλιομέτρων βρε άχρηστοι και δεν μπορείτε να τον τελειώσετε !!! Έναν δρόμο της πλάκας, (που δεν ήταν και απαραίτητο να γίνει). Και εσείς μας βγάλατε την ψυχή, τα σπλάχνα, τα σωθικά βρε λαμόγια Έλληνες. 

Από το Μαρινόπουλο μέχρι τη διασταύρωση Μαυρονερίου και νομίζεις πως έκαναν επέλαση οι τζιχαντιστές, οι ταλιμπάν, μαζί με Αμερικανικά βομβαρδιστικά. Ακόμη κι εμείς ξεχάσαμε πόσα χρόνια έχει που το ξεκινήσατε. Τέσσερα; Πέντε; Κι όμως τίποτα δεν κάνατε βρε απίστευτοι αποτυχημένοι Έλληνες. 

Και δεν έφτανε μόνο αυτό, τώρα φτιάξατε κι άλλο δρόμο στην Κρηστώνη μέσα στα χωράφια με επικίνδυνες στροφές ! Χαλάτε-φτιάχνετε, χαλάτε-φτιάχνετε, συνέχεια, χρήμα ρέει παντού και στο τέλος πάλι τίποτα ! Να προσπαθείς να είσαι τόσο αποτυχημένος, δεν θα το καταφέρεις.

Για αυτό σας λέμε: Σας εκλιπαρούμε, αφήστε μας να φύγουμε από αυτό τον καταραμένο τόπο. Τι εδώ, τι στις βομβαρδισμένες πόλεις μας.... Το ίδιο είναι."



Σ.Σ.: Το κείμενο αυτό είναι ΣΑΤΙΡΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.