Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ανέβηκαν στην Α’ κατηγορία οι Ελπίδες Κιλκίς

Με μια καταπληκτική εμφάνιση, πανέμορφο ποδόσφαιρο, πολλά γκολ με θέαμα η Β’ ομάδα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς, οι Ελπίδες Κιλκίς, επικράτησαν με σκορ 5-2 μέσα στην Τέρπυλο επί του τοπικού Ερμή. 
Η μικρότερη ηλικιακή ομάδα της πόλης παρουσιάστηκε διαβασμένη σε ότι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και ανάπτυξης του αντιπάλου, και με υπομονή, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο περιμένοντας στο μισό του γηπέδου και χτυπώντας στην αντεπίθεση δημιούργησε 14 τελικές on target πετυχαίνοντας 5 γκολ. 

Μόλις στο 6’ ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι ενώ στο 14’ ο δεκατετράχρονου Κουρουζίδης κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από καταπληκτική μπαλιά του Λαζαριδη κάνοντας το 0-1. 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό και μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού ο Ζαφειρόπουλος «έκλεψε» την μπάλα, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ το 0-2. 

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι πιτσιρικάδες έλεγχαν το παιχνίδι δημιουργούσαν φάσεις με αποκορύφωμα το γκολ του Παπαδοπούλου στο 45’ και πριν το τελευταίο σφύριγμα για την ανάπαυλα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής πήρε την πρωτοβουλία και κατάφερε να μειώσει σε 1-3 στο 57’. Στο 75’ ο Μαυροκεφαλίδης, και ενώ είχε χάσει δυο τε τα τετ , πίεσε ψηλά στον στόπερ του γηπεδούχου, πήρε έξυπνα την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-4. 

Στο 86’ οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου σε 2-4 μετά από ίσως το μοναδικό λάθος της άμυνας των μικρών, ενώ το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Μαργαριτόπουλος στο 90’+ με σουτ μέσα από την περιοχή τερματοφύλακα. 

Άξιο αναφοράς η πολύ καλή παρουσία και των 3 δεκατετράχρονων Κουρουζίδη, Νικολαΐδη & Αλμπανίδη ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα είχε 3 χαμένα τε τα τετ λόγω απειρίας. 

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έπιασαν υψηλά standards θέτοντας και υψηλούς στόχους, προσωπικούς, για το μέλλον αφού σκοπός της Β ομάδος είναι η εκπαίδευση και η δημιουργία καλών και ικανών ποδοσφαιριστών ενώ και όσοι έμειναν στον πάγκο ή ήταν εκτός αποστολής βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο.

Με την νίκη αυτή οι Ελπίδες κλείδωσαν την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς. 

Η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στην Ευκαρπία την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Άρη Παντελεήμονα. 

Σύνθεση: Ορμανίδης, Χατζηβασιλείου, Μαργαριτόπουλος , Ανανιάδης , Κερτούκα , Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος ( 49’ Μαυροκεφαλίδης ), Ζαφειρόπουλος ( 78’ Νικολαΐδης ), Νάνος, Μαχμουτάι, Κουρουζίδης ( 39’ Αλμπανίδης ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.