Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Κιλκισιακός Β': Φιλική νίκη με Κρηστώνη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Φιλικό αγώνα έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η Δεύτερη Ομάδα του Κιλκισιακού στο Δημοτικό Στάδιο με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Τελικό σκορ 2-1 για τον Κιλκισιακό Β', που ανταποκρίθηκε πολύ καλά κόντρα σε μια ομάδα της Α1. Παίχθηκαν δύο ημίχρονο των 40 λεπτών.
Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τα μπαράζ ανόδου, και το παιχνίδι στις 22 Απριλίου εκτός έδρας με το Δροσάτο, και το τεστ ήταν άκρως επιτυχημένο.

Οι παίκτες του Θωμά Σαραφίδη είχαν πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, που επέφερε αρκετά κλεψίματα στο αμυντικό τρίτο της ομάδας, και αυτό έδινε τη δυνατότητα για γρήγορη μετάβαση στο επιθετικό κομμάτι.

Μόλις στο 4' του πρώτου μέρους ο Ιορδάνης Κυριακίδης έβγαλε στη πλάτη της άμυνας τον Παναγιώτη Κοσμερίδη που με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο 9' της επανάληψης ο Κοσμερίδης "έσκαψε" για τον Νίκο Μαλάνια που πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα σημειώνοντας το 2-0.

Το τέρμα για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 30' του δευτέρου μέρους ο Τοπχαράς με ωραίο αριστερό σουτ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Κωτάκης, Ντοριάν, Χ. Ζαμανόπουλος, Π. Ζαμανόπουλος, Μουρατίδης, Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια, Κυριακίδης. Αγωνίστηκαν και οι Κουτουκιάς, Γ. Κουραλίδης, Σισμανίδης, Δούκας, Σακαλίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.