Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ζητείται επειγόντως... ενημέρωση


Ένα πολύ σημαντικό θέμα έθιξε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ο τ. Αντιδήμαρχος Κρουσίων και σύμβουλος της πλειοψηφίας Θόδωρος Βαφειάδης: Την ανάγκη έγκαιρης, έγκυρης και εις βάθος ενημέρωσης των δημοτικών συμβούλων σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Καθότι, όπως πολύ σωστά είπε, δεν είναι δυνατόν να ερωτούνται σχετικά οι σύμβουλοι από τους δημότες και οι πρώτοι να δηλώνουν παντελή άγνοια, είτε για την ουσία, είτε για τις επιμέρους λεπτομέρειες του θέματος!

Αφορμή στα λεγόμενα του Θόδωρου Βαφειάδη υπήρξε η συζήτηση για τη στέγαση προσφύγων από την οργάνωση ΟΜΝΕΣ στην πόλη του Κιλκίς.

Στο εν λόγω θέμα βέβαια -όπως και σε όλα τα θέματα εξάλλου- ο κάθε δημοτικός σύμβουλος έχει τις ευθύνες του σε σχέση με το βαθμό ενημέρωσής του. Το δημοτικό συμβούλιο όμως, στο σύνολό του, που οφείλει να είναι ενήμερο τόσο για τις αποφάσεις που λαμβάνει, όσο και για τις δράσεις και τη δραστηριότητα τρίτων (ιδιωτών, φορέων, κτλ) στα όρια του δήμου, θα έπρεπε αν μη τι άλλο να είναι το πρώτο που θα ενημερωθεί.

Και η διοίκηση στο συγκεκριμένο θέμα έχει τις ευθύνες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.