Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Απόλυτη ικανοποίηση για την παρουσία της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Δελτίο Τύπου ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ φιλοξενήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, εκεί όπου πραγματοποίησαν φιλικές αναμετρήσεις με τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να προσφέρουν όμορφο θέαμα.
Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ικανοποιημένη από την υποδοχή ευχαριστεί ολόψυχα την Ακαδημία του Μακεδονικού για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην Ακαδημία μας.

* Όσο αφορά τα αποτελέσματα των αγώνων ο Τεχνικός Διευθυντής -Προπονητής TONI GONZALEZ αναφέρει: Σαν Ακαδημία ποδοσφαίρου δεν ενδιαφερόμαστε για τα αποτελέσματα των τμημάτων, η φιλοσοφία μας είναι να διδάξουμε το σωστό ποδόσφαιρο με στόχο την βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας αλλά και την διαπαιδαγώγηση και την δημιουργία σωστών χαρακτήρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.