Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Πήγε άλλος υποψήφιος στη θεωρητική εξέταση υποψήφιων οδηγών

Απόπειρα πλαστοπροσωπίας εντοπίστηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 από υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της διαδικασίας θεωρητικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών (σήματα) στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων της Περιφέρειας.
Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας, δημιουργήθηκαν αμφιβολίες εάν το άτομο που προσήλθε στη διαδικασία εξέτασης ήταν το ίδιο με αυτό που έπρεπε να εξετασθεί βάσει του σχετικού φακέλου του υποψηφίου. Κατόπιν περαιτέρω ελέγχου διαπιστώθηκε ότι στη θέση του πραγματικού υποψηφίου είχε προσέλθει άλλο άτομο.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και κατέφτασε στην υπηρεσία κλιμάκιο της ομάδας ΔΙΑΣ, ωστόσο ο φερόμενος ως υποψήφιος είχε τραπεί σε φυγή. Στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων προσκομίσθηκαν όλα τα σχετικά έγγραφα (δελτίο ταυτότητας, Δελτίο Εκπαίδευσης Εξέτασης, αντίγραφο φακέλου) προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.