Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Let's do it 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Για 4η συνεχόμενη χρονιά πήραμε μέρος στην διεθνή εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού Let’ Do It, όπου εθελοντές σε κάθε χώρα (που παίρνει μέρος) συντονίζονται στο ετήσιο ραντεβού τους και καθαρίζουν κοινόχρηστους χώρους της περιοχής τους. 
Οι εθελοντές στην Ελλάδα ξεκίνησαν να οργανώνονται από νωρίς και το ραντεβού ήταν την Κυριακή 2 Απριλίου. Η προηγούμενη εβδομάδα, 27-31 Μαρτίου, ορίστηκε ως εβδομάδα Let’s do it Greece για τα σχολεία. Όλη την εβδομάδα οι εθελοντές μας δούλεψαν πιο εντατικά από ποτέ, ενώ την Τρίτη 28/3 κάναμε γενική καθαριότητα κι εξωραϊσμό του σχολείου μας. 

Έλαμψαν τα πάντα, φυτέψαμε λουλούδια, ανακυκλώσαμε, τακτοποιήθηκε η βιβλιοθήκη κι ανανεώθηκε με νέους τίτλους, καταγράφηκαν χάρτες κι εποπτικά μέσα και σιγά σιγά τακτοποιούνται σε θέσεις διαθέσιμες σε όλους.

Όλοι, μικροί και μεγάλοι, δεσμευτήκαμε να διατηρήσουμε το καλό αποτέλεσμα και να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας για ένα καθαρότερο και πιο ευχάριστο σχολικό περιβάλλον. Στην αποτίμηση της δράσης, τις επόμενες μέρες γράψαμε σε ταμπλό τις εντυπώσεις μας και συζητήσαμε για το πλάνο δράσης μας ως τον Μάιο.

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.