Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (12/5/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός Β΄ προπονήθηκε τη Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου, εκεί όπου θα δώσει φιλικό αγώνα στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου με τον Μακεδονικό Λητής. Ο Θωμάς Σαραφίδης υπέβαλλε τους ποδοσφαιριστές του σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, και στο τελειώμα υπήρχαν σουτ.

Κατά τα άλλα δεν θα υπάρξει η παραμικρή απουσία, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό αυτό παιχνίδι.

Με εντατικούς ρυθμούς τα κορίτσια
Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού παρά το γεγονός πως έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις εδώ και σαράντα μέρες, συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου. 

Έτσι και τη Παρασκευή τα κορίτσια βρέθηκαν στο γήπεδο, πραγματοποιώντας ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα, και φυσικά παίζοντας οικογενειακό διπλό στο φινάλε.

Η ομάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο γήπεδο μέχρι τα μέσα του Ιούνη, ενώ γίνονται προσπάθειες να βρεθούν ομάδες και για φιλικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.