Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Βραβεία και έπαινοι 22ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού της "ΤΕΧΝΗΣ" Κιλκίς

Α’ ΒΡΑΒΕΙΑ
➤1ο στην υπ’ αριθ. 74 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «ΜΥΓΑ» και τίτλο «Λεωφορείο 58», η οποία ανήκει στην κ. Άννα Σπάρταλη από Θεσσαλονίκη.
2ο στην υπ’ αριθ. 60 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και τίτλο «Οκτώβριος», η οποία ανήκει στην κ. Μάρθα Παπαδοπούλου από Μαρούσι Αθήνας.
3ο στην υπ’ αριθ. 1 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Γεώργιος Άνυτος» και τίτλο «Προσαράξεις», η οποία ανήκει στον κ. Γεώργιο Κουλιανό από Γιάννενα.
Β’ ΕΠΑΙΝΟΙ
Στην υπ’ αριθ. 27 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Εριέτα», άτιτλη, η οποία ανήκει στην κ. Ελένη Λαμνάτου από Αγία Παρασκευή Αθήνας.
Στην υπ’ αριθ. 47 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Νεφέλη» και τίτλο «Οδοιπορικό» η οποία ανήκει στην κ. Σουλτάνα Βουδούρη από Κοζάνη.
Στην υπ’ αριθ. 57 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «ΛΕΟΝΟΒΑΛΙΣ» και τίτλο «Ο τρόφιμος της νύχτας», η οποία ανήκει στον κ. Αχιλλέα Σύρμο από Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Στην υπ’ αριθ. 83 ποιητική συλλογή με το ψευδώνυμο «Κρυπτόμενος» και τίτλο «Εμπόλεμη ζώνη» η οποία ανήκει στον κ. Μηνά Θεοδώρου από Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.