Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Κλειστά τα καταστήματα του Κιλκίς την Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης αντιδρά στην επικείμενη νομοθετική ρύθμιση για τη λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου.
Σε συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία που έχει αποφασίσει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) για την προσεχή Κυριακή, 7 Μαΐου, καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, ενώ προτρέπει τους εμπόρους να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η επικείμενη νομοθετική ρύθμιση για τη λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου, θα προκαλέσει την κατεδάφιση οποιασδήποτε έννοιας αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ Κράτους και Κοινωνίας και κάθε έννοιας θεμιτού ανταγωνισμού στην αγορά, ενώ θα αποδομήσει πλήρως την αγορά εργασίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!!

Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στο χώρο του λιανικού εμπορίου ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!!!

Σε μια περίοδο που αναζητούνται απεγνωσμένα να βρεθούν τρόποι τόνωσης της ανύπαρκτης αγοραστικής δύναμης και ψυχολογίας του ΄Ελληνα, σε μια περίοδο, κατά την οποία οι ΜικροΜεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις, όσες έχουν παραμείνει εν λειτουργία, δίνουν τον ύστατο αγώνα επιβίωσης, «κινήσεις» που αφορούν στην απελευθέρωση λειτουργίας των Καταστημάτων τις Κυριακές, έρχονται να κατεδαφίσουν οποιαδήποτε έννοια αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ Κράτους και Κοινωνίας, οποιαδήποτε έννοια θεμιτού ανταγωνισμού στην αγορά, αποδομούν πλήρως την αγορά εργασίας και εν τέλει καταστρέφουν ό,τι απέμεινε από τη μικρομεσαία ελληνική επιχειρηματικότητα, το τελευταίο ανάχωμα διατήρησης των τιμών σε χαμηλά επίπεδα.

Μόνον οι πολύ μεγάλους μεγέθους επιχειρήσεις και τα εμπορικά κέντρα, ενδεχομένως, να αντέξουν σε ένα τέτοιο καθεστώς.

Εάν καταρρεύσει η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στο χώρο του λιανικού εμπορίου, τότε δεν θα μιλάμε για αύξηση ανεργίας, αλλά για πλήρη έλλειψη εργασίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, σε συνέχεια σχετικής απόφασης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, καθώς και του Δ.Σ. του Συλλόγου,


Κ Α Λ Ε Ι

ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

κατά της απελευθέρωσης λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2017

Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.