Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Θεσσαλονίκη: Προκήρυξη 8ων Αγώνων Στίβου στη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου του Ηρακλή, προκηρύσσουν τους 8ους Αγώνες Στίβου στη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τους παρακάτω όρους και διατάξεις:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 MAIΟΥ 2017

2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων. Τα αγωνίσματα Ρίψεων θα διεξαχθούν στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο.

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

ΑΝΔΡΩΝ: 100μ., 400μ., 800μ., 110μ. Εμπ, 3.000μ, Τριπλούν, Επι Κοντώ, Σφαίρα, Σφύρα

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 200μ.,800μ., 100μ. Εμπ., Μήκος, Άλμα επί Κοντώ, Σφαίρα, Σφύρα

ΠΑΙΔΩΝ: Σφύρα

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : Σφύρα

ΠΠ Α΄ : 1.000 μ.

ΠΚ Α΄ : 600μ.

4. ΗΛΙΚΙΕΣ:


α) ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ: έτος γέννησης 1997 και νωρίτερα

β) ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ: έτος γέννησης 1998 και 1999

γ) ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: έτος γέννησης 2000 και 2001

δ) ΠΠ – ΠΚ Α΄ : έτος γέννησης 2002 και 2003

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

α. Έχουν οι αθλητές/τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ. Κάθε Σωματείο έχει δικαίωμα να πάρει μέρος στους αγώνες, με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών σε κάθε αγώνισμα.

β. Κάθε αθλητής-τρια μπορεί να δηλωθεί και να συμμετάσχει το ανώτερο σε δύο (2) ατομικά αγωνίσματα, σύμφωνα με την κωδικοποίηση των Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ 2016.

γ. Η συμμετοχή των Ε-Ν και Π-Κ, επιτρέπεται, σύμφωνα με το δικαίωμα συμμετοχής , στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία των Α – Γ, σύμφωνα με τις Τεχνικές Διατάξεις και την Γενική Προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ, για την Αγωνιστική περίοδο του 2017.

δ. Στην κατηγορία ΠΠ – ΠΚ Α΄, δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι γεννημένοι το 2002 και 2003 μόνο .

ε. Επιτρέπεται η συμμετοχή αλλοδαπών αθλητών που δεν ανήκουν σε σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ, μόνον μετά από σχετική έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

I. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης, (Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θύρα 10), στο ειδικό έντυπο που επισυνάπτεται στην προκήρυξη, στο e-mail: segasthes@gmail.com μέχρι την ΤΡΙΤΗ 16-05-2017 και ώρα 14:00.

II. Εκπρόθεσμα, ΔΕΝ θα γίνει δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

III. Για κάθε άλλη πληροφορία, σχετική με τους αγώνες, μπορείτε να αποστείλετε email στο segasthes@gmail.com ,σύμφωνα με την φόρμα της Δήλωσης Συμμετοχής.

IV. Στις δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων, πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο των αθλητών-τριών, το έτος γέννησης, ο αριθμός μητρώου εγγραφής στον ΣΕΓΑΣ , το ονοματεπώνυμο του προπονητή, καθώς και η επίδοση του 2017, για τη σωστή κατάρτιση των Σειρών.

V. Οι δηλώσεις πρέπει να φέρουν τη σφραγίδα του Σωματείου και να τις υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας.

VI. Προσοχή! Δηλώσεις με ελλιπή στοιχεία δεν θα γίνουν δεκτές.

7. OIKONOMIKA:


Δεν θα καλυφθούν έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής για κανέναν αθλητή-τρια.

8. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:


Τεχνικός Υπεύθυνος των αγώνων ορίζεται ο κ. Χρυσοστομίδης Χρήστος Τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Τεχνικός Εγκατάστασης, ορίζεται ο Ζαγόρας Γρηγόρης, Υπεύθυνος Εγκατάστασης στο στάδιο των Αμπελοκήπων.

9. ΕΠΑΘΛΑ ΝΙΚΗΤΩΝ:

I. Στους πρώτους νικητές– νικήτριες των αγωνισμάτων θα απονεμηθούν κύπελλα και στους τρεις πρώτους νικητές – νικήτριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

II. Οι απονομές θα γίνονται δέκα (10) λεπτά μετά το τέλος κάθε αγωνίσματος και οι τρείς (3) πρώτοι νικητές θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο των απονομών έγκαιρα.

10. ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:


I. Με την φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές-τριες, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

II. Οι εκπρόσωποι των σωματείων πρέπει να έχουν μαζί τους τα αθλητικά δελτία σφραγισμένα από το γιατρό, όπως ορίζει ο νόμος, για να τα παραδώσουν στη γραμματεία των αγώνων.

11. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ :


α. Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί στίβου 2017.

β. Σε όλα τα δρομικά αγωνίσματα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και θα διεξαχθούν σε Τελικές Σειρές. Ειδικά στα 100 μέτρα , Α – Γ, θα διεξαχθούν μέχρι 5 σειρές.

γ. Οι αθλητές-τριες πρέπει να οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους με αυτοπρόσωπη παρουσία στη γραμματεία των αγώνων 60΄ πριν την έναρξη του αγωνίσματος. Το πινάκιο θα κλείνει 30΄ πριν την έναρξη του αγωνίσματος.

δ. To οριστικό πρόγραμμα των αγώνων, καθώς και οι Τελικές Λίστες Συμμετοχής, θα γνωστοποιηθεί την Πέμπτη 18-05-17 από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης καθώς και από τις ηλεκτρονικές σελίδες: www.segas.gr .

ε. Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των Aγώνων, τον Αλυτάρχη των Αγώνων και τον εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Δείτε το ειδικό έντυπο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.