Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Φιλική αναμέτρηση ΑΙΑΣ Κιλκίς/Βόλεϊ και ATHLETICO Volleyball στον Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Και πάλι σε δράση οι Παγκορασίδες των δυο ομάδων, που δείχνουν να απολαμβάνουν πολύ την αναμεταξύ τους φιλική «κόντρα». Έτσι κι αυτήν την Κυριακή παρά την κακοκαιρία στην περιοχή, οι «παντός καιρού» δυο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στη σάλα του Ατέρμονα δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους κάτω από το πρίσμα του ευ αγωνίζεσθαι, αποκομίζοντας οι προπονητές εικόνα σχετικά με τη δυναμική των ομάδων τους αλλά και οι νέες αθλήτριες που θα ενταχθούν φέτος στις ομάδες των Κορασίδων και Παγκορασίδων, σπουδαίες αγωνιστικές παραστάσεις.

Ευχαριστούμε και πάλι :

*την κ. Καρδαμανίδου Μαρία, προπονήτρια της Athletico Volleyball και αθλήτρια της γυναικείας φετινής πρωταθλήτριας ομάδας μας ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ της Τοπικής Κατηγορίας ΕΣΠΕΜ που ανταποκρίνεται θετικά σε κάθε κάλεσμά μας.

*τον «Ατέρμονα» και την οικογένεια κ.Λάζαρου Μεταλλίδη για τη φιλοξενία στον αθλητικό χώρο.

*την επιχείρηση Pizza Bar Kilkis και προσωπικά τον κ.Γιάννη Παπατριανταφύλλου, που για 3η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την ομάδα μας.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (η σύνθεση της ομάδας)

(Αβραμίδης) Χριστοφορίδου, Δελιτζάκη, Γρηγοράκη, Δήμα, Κολεσιώτου, Λυρτζή, Χατζηπαραδείση, Μακρυσοπούλου, Τσιλιγκαρίδου, Σιδηροπούλου, Καμπούρη.

Μαθητευόμενες Διαιτητές: Οι αθλήτριες (Παγκορασίδες) του Αίαντα, Σεχάι Έλενα και Ποπονίδου Χριστίνα - που είχαν την ευκαιρία να δουν το παιχνίδι από άλλη γωνία!

Πληροφορίες /εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, τηλ: 6972 680 579 κ. Ελένη Μουρατίδου

Γνωρίστε την ομάδα μας, επισκεφτείτε τη Δημόσια Σελίδα μας στο facebook:
https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Α.Σ.Αίας Κιλκίς (Όλα τα τμήματα) τηλ: 23410-76965
http://www.aiaskilkis.gr/

ΑΤΕΡΜΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ τηλ: 23410-64792
https://www.facebook.com/atermongroup/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.