Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Φιλικά Αλέξανδρου Κιλκίς με Φίλιππο Παλαιοκάστρου

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Παράλληλα με τα φιλικά παιχνίδια των τμημάτων που ταξίδεψαν στην Καστοριά, υπήρχε αγωνιστική δράση και για άλλα τέσσερα (4) τμήματα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, αυτή τη φορά εντός έδρας με την Ακαδημία του Φίλιππου Παλαιοκάστρου. 
Οι προπαίδες ΡΕΑΛ συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις και με την καθοδήγηση του προπονητή κ. Βασίλη Ορμανίδη, καθώς ο κ. Κώστας Ντουντούκης βρισκόταν στην Καστοριά, έφτασαν στη νίκη με σκορ 5-4.

Οι προτζούνιορ Μαρσέιγ φάνηκαν σαφώς βελτιωμένοι στο ισόπαλο με σκορ 4-4 παιχνίδι τους, οι προτζούνιορ ''Μάντσεστερ 2009'' γνώρισαν την ήττα με σκορ 6-2 αφήνοντας όμως πολύ καλές εντυπώσεις και οι Μπαμπίνι Α1 για άλλη μια φορά ήταν ..εντυπωσιακοί!

Στα ακόμη πιο ευχάριστα και θετικά της ημέρας η επίσκεψη ενός παλιού γνώριμου και συνεργάτη της Ακαδημίας, του κ. Αλέκου Θεοδωρίδη. Ο κ. Θεοδωρίδης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας με την ιδιότητα του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του Φίλιππου Παλαιοκάστρου ενώ παράλληλα αποτελεί μέλος του τμήματος ανάλυσης δεδομένων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.