Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΚΔΑΠ «ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ» Κιλκίς: Κάτι παραπάνω από αθλητισμό, παιχνίδι, γνώση, ψυχαγωγία

Ανακοίνωση αθλητικού κέντρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Κάθε νεοσύστατος οργανισμός ορίζει το όραμα του, που μεταφράζεται με μια ματιά στο μέλλον. Η εκπαίδευση, ενέχει τη δύναμη της αλλαγής, τόσο μέσα από τις τυπικές, όσο και από τις άτυπες μορφές της. 

Η παραπάνω θεώρηση αποτελεί τη βάση για τη δήλωση του δικού μας οράματος, ένα μέλλον περισσότερο ανθρώπινο για όλα τα παιδιά, όπου θα εδρεύουν αξίες και ηθική, που δυστυχώς περνούν κρίση στις μέρες μας.

Με αυτό το γνώμονα, χαράζουμε τη δική μας πορεία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των δραστηριοτήτων, στα νοήματα των υπό επεξεργασία βιβλίων, στις εκπαιδευτικές πρακτικές και μέσα, τις υλικοτεχνικές υποδομές που θα συμβάλλουν μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών.

Η επιλογή των ανθρώπων μας, που είναι και συνοδοιπόροι μας για την επίτευξη του οράματος μας, είναι καθοριστικής σημασίας. Για αυτό το λόγο, στελεχώνουμε τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης «ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ» του αθλητικού κέντρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με ανθρώπους που πέρα από επιστημονικές γνώσεις και Παιδαγωγική Κατάρτιση, έχουν ήθος, αξίες και αξιόλογα προσωπικά χαρίσματα που μπορούν να μεταδώσουν στα παιδιά μας.

Στόχος μας λοιπόν, δεν είναι απλά η δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσα από τυποποιημένες δραστηριότητες, αλλά κάτι παραπάνω: η παροχή ερεθισμάτων και ευκαιριών γα τη σφυρηλάτηση της προσωπικότητας των παιδιών και η ενδυνάμωση/δημιουργία αθλητικής, καλλιτεχνικής κουλτούρας αλλά και κουλτούρας δια βίου μάθησης και προσωπικής ανάπτυξης, βάσεις που μας ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. 

Η επιλογή καινοτόμων δραστηριοτήτων για το νόμο μας (όπως της φιλαναγνωσίας, δημιουργικής γραφής, ρομποτικής, σύσταση θεατρικής ομάδας κτλ) δεν αποτελούν κίνησή εντυπωσιασμού. Εν αντιθέσει, μας βοηθούν να δημιουργήσουμε σταδιακά στην πόλη μας γωνιές πολιτισμού, που θα λαμβάνουν χώρα πολιτισμικές δράσεις και εκδηλώσεις.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης «ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ», λειτουργούν μέσω ΕΣΠΑ δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά παιδιά της πόλης μας, ανεξαρτήτως της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης της οικογενείας, να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ σε πλήθος δραστηριοτήτων και αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν εντελώς δωρεάν για 11 μήνες (Σεπτέμβριος 2017 - Ιούλιος 2018) σε όλες ή πλήθος δραστηριοτήτων της επιλογής τους από τις παρακάτω, που θα λαμβάνουν χώρα σε 3 κτίρια σε κεντρικά σημεία της πόλης μας και στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:

• Ποδόσφαιρο

• Κολύμβηση

• Zumba Kids

• Ρομποτική

• Θεατρικό Παιχνίδι

• Μουσικοκινητική

• Υπολογιστές

• Κεραμική • Φιλαναγνωσία

• Δημιουργική Γραφή

• Εικαστικά – Κατασκευές

• Παιδικό Κόσμημα

• Πινγκ - Πονγκ

• Φυσική Αγωγή

• Σκάκι

Σας περιμένουμε, με την πεποίθηση ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των παιδιών σας και της οικογένειας σας.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει στις 24/05 με καταληκτική ημερομηνία υποβολής Παρασκευή 09/06. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας στα τηλέφωνα: 6944351456, 6949197722, 6975365651, 6984161649, 6949624098 & 23410 70313.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.