Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Μήνυμα «Υγιούς Πολιτισμού» από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
Ένα ακόμη μήνυμα «υγιούς πολιτισμού» έστειλε την Παρασκευή 26 Μαϊου 2017 ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» μέσα από την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς. 

Ήταν μία συνεργασία του συλλόγου με το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Παιονίας και συγκεκριμένα η θεατρική παράσταση «Η νύφη της Κούλουρης», μία κωμωδία την οποία απέδωσαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο «οι εραστές του θεάτρου» οι οποίοι είναι μία ομάδα παιδιών, ψυχή τε και σώματι, που ξεκίνησε πριν έντεκα χρόνια τα βήματα της τέχνης του θεάτρου από την Αξιούπολη βάζοντας γερά θεμέλια ώστε μέσα στο Εργαστήρι αυτό που σήμερα εντάσσεται στην Κοινωφελή Επιχείρηση να δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες του Δήμου Παιονίας να δείξουν το υποκριτικό τους ταλέντο επί σκηνής.

Η κωμωδία αυτή ενθουσίασε το κοινό αφού το ταξίδεψε σε άλλες εποχές και μέσα από την ιστορία που εξελισσόταν στο νησί της Κούλουρης απόλαυσε ένα δίωρο γεμάτο γέλιο ξεφεύγοντας από τις καθημερινές έγνοιες.

Προλογίζοντας η πρόεδρος του συλλόγου Γεωργία Κολεσιώτου, αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου που δέχθηκαν αφιλοκερδώς να παίξουν την «Νύφη της Κούλουρης», δήλωσε ότι η ίδια νιώθει περηφάνεια για τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Κώστα Μανασή που κατάφερε να ξεγελάσει δυο φορές τον καρκίνο και γνωρίζοντας να παίζει πολύ καλά τον «ρόλο της ζωής» συμμετέχει στην ομάδα αυτή αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί μέσα από την τέχνη, μέσα από το θέατρο και τελικά και μέσα από εμάς τους ίδιους.

Μόνο τα γέλια και τα χειροκροτήματα σε κάποια σημεία της παράστασης διέκοπταν την απόλυτη ησυχία που επικρατούσε στην αίθουσα, ενώ το παρατεταμένο χειροκρότημα στο τέλος ήταν η χειροπιαστή απόδειξη ότι «Η νύφη της Κούλουρης» ήταν απολαυστική και συναρπαστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.