Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ανακαινίζονται τα κλειστά γυμναστήρια Κιλκίς και Νέου Αγιονερίου

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς υπό το Δημήτρη Σισμανίδη δίνει προτεραιότητα στην υλοποίηση δύο σημαντικών υποδομών άθλησης στο Δήμο Κιλκίς. Στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφη αυτή την εβδομάδα, σύμβαση μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Νίκου Ταχτσίδη και του αναδόχου Αλέξανδρου Μάντζαρη για έργα ενίσχυσης και αναβάθμισης των κλειστών γυμναστηρίων Κιλκίς και Νέου Αγιονερίου, συνολικού προϋπολογισμού 540.000ευρώ.
Οι παρεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, αφορούν σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, την αποκατάσταση βλαβών στο φέροντα οργανισμό του κτηρίου και την ενίσχυση της στατικής και αντισεισμικής του επάρκειας, την αντικατάσταση της οροφής του γυμναστηρίου και φθαρμένων κουφωμάτων και την αποκατάσταση τμήματος της πλακόστρωσης στη δυτική πλευρά του κτηρίου. Συμπληρωματικές εργασίες θα εκτελεστούν στους επιμέρους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου (αποδυτήρια, χώρος άθλησης κ.α.) .

Για το κλειστό γυμναστήριο Νέου Αγιονερίου προβλέπονται η αποκατάσταση τοπικών προβλημάτων υγρομόνωσης της στέγης του, εργασίες υγρομόνωσης των πλακών σκυροδέματος σε βοηθητικούς χώρους του κτηρίου, καθαίρεση και αποκατάσταση των εξωτερικών επιφανειών στη βόρεια πλευρά των βοηθητικών χώρων και αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων στη δυτική πλευρά του κτηρίου.

Επί της ουσίας οι δύο αθλητικοί χώροι θα ανακαινιστούν για να αποδοθούν στους δημότες και να εξυπηρετήσουν τις αθλητικές δραστηριότητες αθλητών και αθλητικών συλλόγων.

Το χρονοδιάγραμμα περαίωσης των δύο αθλητικών έργων είναι δώδεκα μήνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.