Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Δήμος Κιλκίς: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θεόδωρος Βαφειάδης

Βαφειάδης Θεόδωρος
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Κιλκίς
τέως Αντιδήμαρχος Κρουσσών
"Με την παρούσα βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να δηλώσω ότι από τη στιγμή αυτή καθίσταμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αποχωρώντας από την παράταξη της πλειοψηφίας ΑΝΟΔΟΣ – 7ΠΟΛΙΣ.

Τον περασμένο Νοέμβριο παραιτήθηκα από Αντιδήμαρχος Κρουσσών σε μία αγωνιώδη προσπάθεια να καταδείξω στους δημότες του Δήμου Κιλκίς (αλλά και να κρούσω τον προειδοποιητικό κώδωνα στην παράταξη της πλειοψηφίας), τις αδυναμίες, τις παραλείψεις και τις δυσλειτουργίες της Δημοτικής Αρχής με όσα τότε λεπτομερώς ανέφερα.

Εν τούτοις, σεβόμενος τους πολίτες που με την ψήφο τους με ανέδειξαν σε πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο παρέμεινα στην παράταξη της πλειοψηφίας ελπίζοντας ότι ενδεχομένως κάτι θα μπορούσε να διορθωθεί κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς τα πράγματα διαρκώς και χειροτερεύουν με αποκλειστικό υπεύθυνο τον ίδιο το Δήμαρχο Κιλκίς και τον περίγυρό του με συνέπεια να απαξιώνεται, όχι μόνο η παράταξη της πλειοψηφίας, αλλά και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο και φυσικά να χάνονται ευκαιρίες και πολύτιμος χρόνος για τον τόπο μας και μάλιστα μέσα σε ένα μουντό τοπίο από την οικονομική και εθνική κρίση που περνάμε.

Μόνος αξιοπρεπής δρόμος για μένα και μόνη έντιμη στάση απέναντι στους δημότες και στον τόπο μας είναι να βρεθώ απέναντι σε αυτού του είδους τις συμπεριφορές και πρακτικές και φυσικά κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι ηθικά δυνατόν συγχρόνως να ανήκω στην παράταξη του Δημάρχου.

Προτεραιότητα όλων των αιρετών πρέπει να είναι το συμφέρον του τόπου μας και των συμπολιτών μας. Με γνώμονα αυτό θα δώσουμε τις πολιτικές μας μάχες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για να αλλάξουμε τη σημερινή πορεία του Δήμου Κιλκίς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.