Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Απόλυτα πετυχημένο το 1ο Fashion Show Γούνας στο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη

Δελτίο τύπου ομίλου Μουζενίδη 
Οι εκδηλώσεις και τα special events στο Enigma Mall, τη νέα επένδυση του Ομίλου Μουζενίδη στη Χαλκιδική, συνεχίζονται δυναμικά. 
Μετά τη δημοπρασία έργων τέχνης και την Ελληνική βραδιά, σειρά είχε το 1ο Greek Fashion Show Γούνας, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στον μεγάλο σκεπαστό πολυχώρο εκδηλώσεων του εμπορικού κέντρου. 

Ο Όμιλος Μουζενίδη προσέφερε έτσι στους πελάτες του, που κάνουν διακοπές στη Χαλκιδική, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα Show Mόδας υψηλών προδιαγραφών, όπου κορυφαίες εταιρείες γουνοποιίας της Καστοριάς παρουσίασαν τις τελευταίες τους δημιουργίες, αλλά και τη δυνατότητα να ψωνίσουν τη γούνα και τα αξεσουάρ της επιλογής τους στα καταστήματα του Enigma Mall. 

H ποιότητα της ελληνικής γούνας και η εξειδίκευση των γουναράδων της Καστοριάς είναι στοιχεία γνωστά στο εξωτερικό. Γι αυτό άλλωστε υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους τουρίστες του Ευρωπαϊκού Βορρά για αγορά γουναρικών όταν επισκέπτονται την Ελλάδα.

Οι επιχειρήσεις γουνοποιίας και αξεσουάρ γούνας που συμμετείχαν στο 1ο Greek Furs Fashion Show ήταν οι: Aris Furs – By Lazaros – Casiani – Chionos– DiCara – Dios – Ego Group – EFD Papadopoulos – Emfasi Pelle – Estel – Finezza – Innov – Makis Roussoulis - Manzari – Naomi – Obsession – PT FursArtisti Elena – Scandinavia Furs – Trassias – Vitaniotis.

To ολοκαίνουργιο Enigma Mall στα Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής είναι ένα εμπορικό κέντρο υψηλής αισθητικής με 37 καταστήματα, που απασχολεί 200 άτομα προσωπικό από την περιοχή και καλύπτει όλες τις καταναλωτικές ανάγκες ενός τουρίστα ενώ διαθέτει ακόμη σκεπαστό πολυχώρο εκδηλώσεων, ανταλλακτήριο συναλλάγματος, Restaurant - Café, παιδότοπο, πάρκινγκ και εξωτερικούς χώρους χαλάρωσης. 

Είναι δε, το πρώτο και μοναδικό ShoppingCentre στην Ελλάδα που φιλοξενεί - σε μόνιμη βάση - γλυπτά γνωστών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ύστερα από τη συνεργασία του Ομίλου Μουζενίδη με τoν Οίκο τέχνης και δημοπρασιών Myrό Antiques House, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν όχι μόνο να θαυμάσουν αλλά και να αγοράσουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.