Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Κιλκίς: Όλα έτοιμα για τα "Ελευθέρια" Στίβου 2017

Για μια ακόμη χρονιά, ο ΓΑΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας και του Δήμου Κιλκίς & με τη βοήθεια των απανταχού φίλων του ιστορικού συλλόγου της πόλης του Κιλκίς, θέλοντας να τιμήσει τη γιορτή της απελευθέρωσης της πόλης, διοργανώνει αγώνες κλασσικού αθλητισμού με την επωνυμία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017»
Η οργανωτική επιτροπή των “Ελευθερίων” του Στίβου εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την άψογη διεξαγωγή και οργάνωση των αγώνων και η πόλη του Κιλκίς έχει βάλει ήδη τα καλά της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους φετινούς αγώνες, που φέτος θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, από όλα τα σημεία της Ελλάδας αναμένεται να ξεπεράσουν και φέτος τις 400, γεγονός που γεμίζει ικανοποίηση τους διοργανωτές, καθώς φαίνεται πως ο ΓΑΣ Κιλκίς ανοίγει το δρόμο για νέα δεδομένα σε αγώνες Στίβου της χώρας.

Καλούμε και περιμένουμε τον κόσμο του Κιλκίς να ανταποκριθεί και και να γεμίσει το απόγευμα του Σαββάτου το Δημοτικό στάδιο για να χειροκροτήσει τη νέα γενιά του Ελληνικού Στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.