Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Θεσσαλονίκη-Σποράδες ακόμη πιο κοντά! (56 καταπληκτικές φωτογραφίες)

Αποστολή: Παναγιώτης Γεωργιάδης
Η Θεσσαλονίκη και η βόρεια Ελλάδα, έρχονται ακόμη πιο κοντά με τα καταπράσινα νησιά των Σποράδων ( Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο). Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε και πάλι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων με το ταχύπλοο επιβατηγό Flying Cat 4 της Hellenic Seaways. 

Έτσι η εταιρεία, με την υποστήριξη του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου συνδιοργάνωσαν διήμερη αποστολή για τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, με στόχο την ενημέρωση και προώθηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Βόρειες Σποράδες, καθώς και την τουριστική προβολή των Σποράδων. Προορισμός η γαλαζοπράσινη Σκόπελος. 

Η αποστολή αναχώρησε στις 10 το πρωί του Σαββάτου από το λιμάνι Θεσσαλονίκης με το Flying Cat 4 της Hellenic Seaways. Τη φιλοξενία ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε επισκέψεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα και παραλίες του νησιού. 

Επιπλέον γνώρισαν τις παροχές των ξενοδοχειακών υποδομών, αλλά και έμαθαν πως φτιάχνεται η περίφημη Σκοπελίτικη τυρόπιτα. Την αποστολή συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας.

Το Flyingcat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, είναι ένα υπερσύγχρονο επιβατηγό ταχύπλοο το οποίο αναπτύσσει ταχύτητα 40 κόμβους. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως κλιματισμό, μπαρ με προϊόντα Everest καθώς και τη δυνατότητα επιβίβασης στο πλοίο με το εισιτήριο στο smartphone, μέσω web check-in. Συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες σε τρεις ώρες περίπου. 

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη στις 10:00, με κατεύθυνση (Σκιάθο 12:55)-(Σκόπελο 13:35)–(Αλόννησο 14:05). Η επιστροφή γίνεται κάθε μεσημέρι από ( Αλόννησο 14:30)- (Σκόπελο 15:00)-( Σκιάθο 15:30) με ώρα άφιξης στη Θεσσαλονίκη στις 18:40. Το δρομολόγιο μέχρι 29 Ιουνίου εκτελείται καθημερινά πλην Τρίτης και Τετάρτης, ενώ από 30 Ιουνίου γίνεται καθημερινό. 

Η Hellenic Seaways, προσφέρει το εισιτήριο οικονομικής θέσης στην τιμή των 49€ και της Business στην τιμή των 59€. H προσφορά γνωριμίας ισχύει για αγορές εισιτηρίων και ταξίδια μέχρι τις 15 Ιουλίου.


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.