Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Έληξε εν τη γενέσει της η συνεργασία του Άρη Παντελεήμονα με τον Ατέρμονα

Ανακοίνωση Άρη Παντελεήμονα 
Τέλος στη συνεργασία με τον "ΑΤΕΡΜΩΝ" έδωσε η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα πριν καλά-καλά αυτή ξεκινήσει μετά από συνάντησή της με αυτή του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου. 
Αν και υπήρχε η θέληση και των δυο πλευρών να συνεργαστούν, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι της ομάδας, αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό λόγο παρεκκλίσεως από το αρχικό πλάνο της συμφωνίας. 
Η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα είναι πάντα ανοιχτή σε κάθε είδους συνεργασίες επιδιώκοντας το καλό του συλλόγου σεβόμενη την μακρόχρονη ιστορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.