Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής "η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το Σάββατο 17 Ιουνίου, η εκπαιδευτικού χαρακτήρα, έκθεση ζωγραφικής, με θέμα "η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών", που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», στο εμπορικό κέντρο "Mediterranean Cosmos", στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι τα εγκαίνια πραγματοποίησαν στις 30 Μαΐου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Γενικός Διευθυντής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργος Καλούδης.

Την έκθεση επισκέφθηκαν, με ελεύθερη είσοδο, σχεδόν 17.000 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις (214) παιδικές δημιουργίες, που περιλαμβάνει, με συμβουλές παιδιών για την ασφαλή οδήγηση. Παράλληλα, όλοι οι μικροί επισκέπτες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ έφτιαξαν τις δικές τους ζωγραφιές για την οδική ασφάλεια.

Το "ταξίδι" της έκθεσης ζωγραφικής θα συνεχιστεί για να φιλοξενηθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να την επισκεφθούν και εκπαιδευθούν στο κρίσιμο θέμα της οδικής ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση στη Θεσσαλονίκη υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών-επιχειρήσεων: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), KOSMOCAR Α.Ε., AEGEAN , ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, LA PASTERIA, HERTZ, INTERAMERICAN, HOLIDAY INN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ A.Ε.E., FRESH LINE, FABER CASTELL, FISIKON, EUROBANK, J.WALTER THOMPSON ATHENS, DIRECTION, LAMDA DEVELOPMENT, ΜΕΒΓΑΛ, ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ, GOODYEAR, SAMSUNG.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.